Breaking news

7 jurnaliști Antena 3, nominalizați în Top 20 moderatori de talk-show din România

Antena 3 are 7 cei mai buni moderatori de talk-show din România. În urma monitorizării emisiunilor tv din 2011, șapte jurnaliști Antena 3 au intrat în Top 20 moderatori de talk-show din România.

Televiziunea de știri Antena 3 are cei mai mulți jurnaliști nominalizați în Top 20 moderatori de talk-show. Pentru desemnarea celui mai bun moderator de talk-show, Mihai Gâdea, Dana Grecu, Gabriela Vrânceanu Firea, Alessandra Stoicescu, Oana Stancu, Alina Petrescu și Răzvan Dumitrescu se întrec cu alți 13 jurnaliști de la alte 5 televiziuni naționale.

Pe locul doi la numărul de jurnaliști nominalizați se află Realitatea TV, cu 5 moderatori și pe locul trei, TVR cu 4 moderatori.

În perioada 12-31 octombrie 2011, pe site-ul de știri exclusivNEWS.ro se desfășoară sondajul național pentru desemnarea celui mai bun moderator de talk-show din România.

În urma monitorizării tuturor taltk-show-urilor social-politice, de la televiziunile românești difuzate în perioada 1 ianaurie -10 octombire 2011, au fost nominalizați în sondaj, 20 de moderatori de la 7 televiziuni naționale.

Pe baza voturilor exprimate în cele 20 de zile de sondaj, redacția exclusivNEWS.ro va acorda celui care se va clasa pe prima pozției, diploma cu titul de ”Cel mai bun moderator de talk-show din România”, cât și o bursă de atenție ce constă în promovarea câștigătorului, timp de o lună pe site-ul de știri.

Puteți vota aici, zilnic, cel mai bun moderator de talk-show din România.

Iată lista cu cei 20 de moderatori tv nominalizați:

 1. Andreea Crețulescu – Realitatea TV
 2. Corina Drăgotescu – Realitatea TV
 3. Laura Chiriac – Realitatea TV
 4. Cătălin Striblea – Realiatea TV
 5. Stelian Tănase – Realitatea TV
 6. Radu Soviani – The Money Channel
 7. Luca Niculescu – TVR 1
 8. Alina Stancu – TVR Info
 9. Paula Rusu – TVR Info
 10. Adriana Muraru – TVR Info
 11. Alina Petrescu –Antena 3
 12. Dana Grecu – Antena 3
 13. Oana Stancu – Antena 3
 14. Alessandra Stoicescu – Antena 3
 15. Gabriela Vranceanu Firea – Antena 3
 16. Răzvan Dumitrescu – Antena 3
 17. Mihai Gâdea – Antena 3
 18. Cristian Leonte  – Pro TV
 19. Sorina Matei  – B1 TV
 20. Robert Turcescu – B1 TV
>