Breaking news

7 idei neconvenționale pentru a vă sărbători aniversarea de cuplu

Fiecare cuplu sărbătorește ceva diferit: momentul când s-au văzut prima oară, primul sărut, prima întâlnire oficială sau chiar dată când s-au căsătorit. Indiferent de motiv, important este să vă bucurați de iubirea voastră.

Uneori, poate te plictisești să sărbătorești într-un mod tradițional, cu o cina romantică și flori. Tocmai din acest motiv, îți venim în ajutor cu câteva propuneri mai nonconformiste.

Iată câteva idei din care te poți inspira pentru aniversarea voastră:

1. O zi plină de jocuri

Atunci când iubești, trebuie să îți permiți să fii și copil. Să vezi lumea cu alți ochi și să te bucuri de jocuri ca atunci când erai mic. Vă puteți sărbători aniversarea la o sală de acest tip, unde vă veți distra ca pe vremuri. Vă așteaptă ping-pong, darts, biliard și multe altele unde puteți să vă testați spiritul de competiție.

2. Participați la un curs de gătit

Dacă vă pasionează gătitul, sigur va fi foarte plăcut să învățați tehnici noi pe care să le folosiți apoi când preparați o cină romantică împreună. Și chiar dacă sunteți mai stângaci în bucătărie, poate fi distractiv să învățați ceva nou, pentru că vă va ajuta să aveți o relație mai apropiată.

3. Descoperiți orașul împreună

O aniversare nu trebuie să coste neapărat foarte mulți bani. Poate fi o simplă plimbare prin locurile mai ascunse din oraș. Înarmați-vă cu un termos cu băutură preferată, pantofi confortabili, o gustărică și descoperiți toate colțurile numai bune de fotografiat din jurul vostru.

4. Descoperiți jucăriile

De multe ori, cea mai interesantă parte a sărbătorii începe când vă întoarceți acasă. Dacă vreți să vă distrați într-un nou mod, puteți încerca jucăriile de la sex shop-ul Pasiune.ro. Distrați-vă fără inhibiții cu fanteziile voastre!

5. Urcați-vă într-un tren la întâmplare

Dacă vreți să aduceți un plus de aventură în viețile voastre, această propunere este ideală pentru voi. Faceți un bagaj mic cu cele esențiale, mergeți în gară și luați bilete la primul tren fără să știți unde merge!

6.  Faceți o drumeție pe munte

Natura are un efect minunat asupra ta: te ajută să te relaxezi instant, să uiți de probleme și să te concentrezi la frumusețea din jurul tău. Pentru început, alege un traseu ușor, de maxim două ore, unde vă puteți plimba în voie prin pădure și împrejurimi. Nu uita să porți bocanci de munte, pentru a preveni accidentările.

7. Picnic sub stele

Ce poate fi mai romantic decât să te uiți la stele în timp ce îți ții jumătatea de mână? Îmbrăcați-vă bine, luați ceva bun de mâncare la voi și mergeți într-un loc ferit de luminile puternice ale orașului, unde puteți admira stelele în toată splendoarea lor.

Iubirea voastră merită sărbătorită în toate modurile posibile. Dacă îți place să încerci lucruri noi, să te distrezi și ai un spirit aventurier, ai în vedere ideile prezentate mai sus, pot fi punctul de început pentru o aniversare pe cinste.

Sursă foto: Shutterstock.com

>