Breaking news

6 produse second-hand pe care sa le cumperi online

Mai mult decât o simplă dorință de a face economii, cumpărarea de produse second-hand reprezintă o veritabilă artă de a trăi. Un mod de consum responsabil care permite reducerea risipirii oferind o a doua viață unor obiecte care mai funcționează încă câțiva ani la rând. Care sunt produsele second-hand pe care le poți cumpăra online? Îți spunem noi chiar acum.

1.Laptopuri

Lptopul a devenit indispensabil în viața de zi cu zi. Însă un laptop bun, de calitate, este destul de scump. Un model sdecond hand prezintă toate avantajele unui laptop nou însă la un preț mai accesibil. În funcție de mai multe criterii  precum dimensiunea ecranului, configurație, poți alege laptopul dorit.

2.Smartphone-uri

Numeroase sunt smartphone-urile second-hand disponibile pe piață, la cele mai bune prețuri. Sunt perfect funcționale. Un lucru este cert: au aceleași caracteristici tehnice ca și cele noi, reprezintă cea mai bună soluție pentru un buget redus. În plus, primești o garanție de minim 6 luni pentru produsul achiziționat.

3.Aparate foto

Oferă-ți posibilitatea de a face cele mai frumoase poze la cele mai accesibile prețuri cu ajutorul unor aparate foto second hand. Pe Offero ai șansa de a găsi cele mai potrivite modele pentru nevoile tale. Canon, Nikon, Sony sau Olympus: cele mai cunoscute mărci de aparate foto te așteaptă să le alegi. Chiar dacă sunt second-hand sunt în stare perfectă de funcționare. Alege un model compact. Cu economiile realizate poți să achiziționezi accesoriile dorite (trepied, card de memorie).

4. Televizoare

Beneficiază de ultimele tehnologii la cele mai mici prețuri optând pentru televizoare second-hand. Televizoare într-o stare foarte bună sunt disponibile pe site-urile de specialitate. Poți alege modelul dorit în funcție de dimensiunea ecranului dorită (32 de inci sau între 40 și 49 inci sau chiar peste 60 de inci). Alege un televizor second-hand în funcție de marcă (Samsung, LG, Sony sau Philips). Nu rata această oportunitate de a alege un televizor de ultimă generație la un preț imbatabil. Profită de o experiență ca la cinema din confortul propriei locuințe.

5. Electrocasnice mari

Ai nevoie de electrocasnice mari pentru a-ți echipa bucătăria recent renovată însă nu dispui de bugetul necesar? Alege electrocasnice mari second-hand: mașină de spălat rufe, frigider, aragaz, plită, cuptor…poți alege dintr-o multitudine de modele de electrocasnice mari propuse de cele mai cunoscute mărci de pe piață- Beko, Samsung, Indesit, Whirlpool sau Bosch. Numeroase sunt produsele second-hand din care poți alege atunci când ești interesat de electrocasnice mari.

6. Electrocasnice mici

Ai nevoie de un cuptor cu microunde, de un storcător de fructe sau de un robot de bucătărie însă nu dispui de banii necesari? Varianta second-hand poate a fi cea mai bună soluție în acest caz.

Mizând pe produse second-hand, alese online vei avea parte de o mulțime de beneficii. Cauți să cumperi ceva unic și special totodată dar nu ești dispus să cheltui o sumă foarte mare de bani? Atunci consultă gama uimitoare de produse second-hand disponibilă online, pe Offero. Articole pentru casă și mobilier, haine și accesorii, computere, laptopuri, există ceva și pentru tine, cu siguranță vei găsi ceea ce cauți la o simplă căutare. Fie vrei să faci economii, fie nu dispui de bugetul necesar, produsele second-hand reprezintă cea mai bună alegere pe care ai putea să o faci. Accesează și tu site-ul Offero și vei rămâne uimit de oferta variată.

>