Breaking news

5592 ore de emisie pentru Hello Radio

Au trecut șapte luni și junătate de la lansarea pe internet a postului de radio Hello Radio. Timp de șapte luni și 15 zile Hello Radio a emis nu mai puțin de 5592 de ore de muzică bună, 24 din 24, iar fiesta continuă.

111Cele 7 luni și 15 zile scurse însumează 233 de zile, sau 5592 de ore sau mai exact 335520 de minute de muncă, pasiune și bună dispoziție, totul doar pentru ca visul a unui om de radio să descrețească frunțile a altor mii de ascultători zi de zi. Totul a început din dorința de a ține aproape de fenomenul radio, după o carieră de peste 10 ani în radiourile locale și naționale românești.

Pasiunea a crescut, și la doar câteva luni de la lansare Hello Radio s-a mutat în casă nouă, de unde emite în condiții tehnice impecabile demne de invidiat, comparabile cu cele ale posturilor naționale consacrate. Asul din mânecă al Hello Radio îl reprezintă Ionuț Scutariu, cel care a și înființat postul radio. Experiența și chemarea către radio fac ca emisia radioului să sune demențial, promo-urile sunt profesionale dublate de o voce de radio magnifică.

Play-listul zilnic, fac din ambițiosul proiect Hello Radio o sursă de bună dispoziție și relaxare. Pentru că reprezintă un proiect ambițios, bine făcut, cu potențial, redacția exclusivNews.ro recomandă și suține Hello Radio. Oriunde te-ai afla, nu uita să asculți Hello Radio. Puteți asculta online Hello Radio la următorul link – http://89.40.52.230:8000/listen.pls .