500 de cărți oferite cadou de poștașii români de Ziua Națională a Lecturii

Surpriză pentru clienții Poștei Române care urmează să primească, astăzi, un colet. Agenții curieri care livrează pachetele în București și Ilfov sosesc și cu un cadou de la Editura Litera: o carte pentru primii 500 de clienți.

Poșta Română în parteneriat cu Fundația Poșta Română și Editura Litera celebrează Ziua Națională a Lecturii pentru al doilea an consecutiv. Ai comandat un colet cu livrare prin Poșta Română, care sosește astăzi? Agenții curieri ai Prioripost, divizia de curierat a Poștei Române devin, pentru o zi, “curierii culturii” și îți aduc, alături de coletul tău, o carte cadou din portofoliul Editurii Litera, din colecția “Carte pentru toți”.

Lansată în 2022, în parteneriat cu Editura Litera, campania “Curierii culturii – citește și dă mai departe!” a avut succes în rândul clienților Poștei Române, care s-au arătat încântați să primească volume surpriză direct la ușă.

Campania urmărește să încurajeze lectura în rândul românilor, indiferent de vârstă, și îndeamnă ca volumele, odată citite, să fie date mai departe, astfel încât să ajungă la cât mai mulți cititori.

>