50 de ani de activitate pentru Florin Piersic

La împlinirea celor 50 de ani de activitate, mari actori din generația de aur a scenei românești, dar și tineri artiști ai momentului, îl vor sărbători pe maestrul Florin Piersic într-un cadru grandios, un spectacol.

florin piersicAndra, Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Draga Olteanu-Matei, Rodica Popescu-Bitănescu, Dumitru Fărcaș, Mirabela Dauer, Ovidiu Komornyik, Emilia Popescu sau Jean Constantin sunt doar câțiva dintre artiștii care vor crea o atmosferă memorabilă timp de aproximativ patru ore.
Talentul inconfundabil al maestrului Florin Piersic, dragostea pentru oameni și respectul pentru profesia aleasă, îl clasează și astăzi pe primele poziții în preferințele publicului. Lecția iubirii și a omeniei a învățat-o de la părinți, de la familie, iar iubirea pentru teatru a existat dintotdeauna în sufletul său. Ca artist, a fost format de regizori de teatru și film de valoare, profesionisti desăvârșiți, personalități care au știut să vadă dincolo de cerințele unui scenariu, și au dat actorului posibilitatea de a–și întinde aripile pentru un zbor unic și irepetabil. Încă de la debut, Florin Piersic a luminat scena teatrală, a cucerit publicul, a construit o carieră impresionantă în teatru, film și televiziune, devenind astfel unul dintre cei mai populari artiști. A trecut printr-o gamă variată de roluri de la dramă, comedie, tragedie până la figuri istorice, reinventându-se de fiecare dată cu succes.

Spectacolul aniversar va avea loc pe data de 23 Martie, la Sala Palatului. Invitații de onoare ai evenimentului vor depăna amintiri, vor dezvălui secretele celor mai frumoase povești și întâmplări ce au marcat viața și cariera mult îndrăgitului artist. Toate acestea vor fi îmbinate cu surprize speciale, momente umoristice și muzicale exceptionale.

>