Breaking news

5 sfaturi cum sa-ti gestionezi banii la jocurile de noroc

Jocurile de noroc implica foarte multa rabdare, incredere in sine, dar si riscuri. Cel mai important lucru pentru a putea avea si castiguri suficiente la jocurile de noroc si a ajunge sa ai un venit sigur si constant din jocuri de noroc este sa stabilesti foarte clar tot ce tine de buget.

Banii folositi la jocurile de noroc moderne trebuie gestionati in mod corect, asta daca nu vrei sa te trezesti fara ei si sa pierzi mai mult decat investesti.

Nu paria sume mai mari decat iti permiti sa pierzi!

Desi la inceput pornesti timid cu sume mici s-ar putea ca in cel mai scurt timp sa ajungi sa rulezi sume foarte mari de bani, chiar mai mari decat iti permiti si sa nu mai fii stapan pe tine sau pe bugetul alocat jocurilor de noroc din cazinourile on-line.

Pentru a nu ajunge niciodata sa ai mult prea multi bani bagati in jocuri de noroc si prea putine castiguri ti-am pregatit cateva sfaturi de la jucatori cu experienta care te vor ajuta sa stii cum sa iti gestionezi banii la jocurile de noroc.

Daca ajungi sa ai probleme cu jocurile de noroc, nu uita ca existe programe care sa te ajute ina cest sens. Unul dintre ele este Joc responsabil.

Scurt ghid despre gestionarea banilor la jocurile de noroc

Evita bugetul multiplu pentru jocurile de noroc. Ai nevoie doar de un buget, de sume fixe de bani peste care nu vei trece indiferent ce se va intampla in cazinourile on-line. 10% din sumele pe care le ai in fiecare luna la dispozitie va fi mai mult decat suficient pentru acest buget.

Incearca sa te incadrezi in buget si cand il termini sau vezi ca pierzi prea mult te opresti si vezi ce se intampla, astepti pana cand ai din nou la dispozitie un nou buget, asta poate luna viitoare.

Fii foarte strict cu timpul petrecut in cazinourile fizice sau online – stabileste de la inceput cat timp aloci jocurilor de noroc, pune telefonul sa te anunte cand ai terminat timpul pentru sesiunea de joc si incearca sa nu o depasesti deloc.

E foarte usor sa stai ore intregi in fata unui monitor jucand diverse jocuri ca la aparate cu sunete si grafica excelenta si e si mai usor sa devii dependent de ele.

Daca ai un timp limitat si te tii de aceasta limita nu vei avea nicio problema in a renunta pe viitor la jocurile de noroc care iti ocupa tot timpul liber.

Stabileste o delimitare clara intre castiguri si pierderi – prin castiguri recuperezi costuri si pierderi, asta e clar. Stabileste delimitari intre cele doua elemente si invata sa vezi mereu ce castigi, ce pierzi si asa vei sti daca merita sau nu sa mai joci la jocuri de noroc sau trebuie sa mai iei o pauza si sa te reorientezi.

Cand costurile si pierderile depasesc castigurile mereu si iesi mereu in pierdere stii clar ca trebuie sa actionezi in asa fel incat castigurile sa fie mereu mai mari si sa fie constante.

Mergi pe jocurile online cu margine scazuta a casei – daca alegi jocuri cu margine scazuta a casei si ai si strategii excelente marginea casei se va reduce dramatic. Cu cat marginea casei e mai mare, cu atat vei avea sanse mai mari sa pierzi mai des la joc.

Tine minte ca de fiecare data cand joci in cazinourile on-line casa porneste cu un avantaj si tot ce ai de facut este sa incerci sa reduci din acest avantaj si sa il aduci in favoarea ta.

Miza nu variaza in functie de castiguri – daca tot castigi nu face greseala sa cresti miza. Mergi pe aceeasi strategie si nu renunta la ideile tale de la inceput si la tot ce ai obtinut de pe urma documentarii.

Intr-o sesiune de joc respecti strategia de la inceput la final, doar asa vei castiga si vei avea sanse mari sa ai venituri constante din jocuri de noroc sau pariuri sportive on-line.

Inainte de a deschide un cont la o anumita agentie, citeste cat mai multe pareri ale jucatorilor cu experienta. Cateva pareri despre 888 casino te vor ajuta sa intelegi daca aceasta agentie este sau nu potrivita pentru planurile tale in materie de jocuri de noroc.

>