Breaking news

5 secrete care te vor ajuta să arzi mai multe calorii în sala de fitness

Te-ai hotărât să mergi la sală pentru a scăpa de câteva kilograme în plus? Este necesar să știi cum să arzi mai multe calorii în timp ce te antrenezi, astfel încât munca ta să nu fie anevoioasă.

Renunță la dietele drastice! Cu ajutorul alimentației corecte și a sportului, vei reuși să obții cele mai bune rezultate. Ține cont de sfaturile de mai jos, astfel încât să slăbești corect la sală.

Profită de câteva minute de încălzire

Indiferent de vârstă sau de condiția fizică pe care o ai, încălzirea este extrem de importantă. Dacă începi antrenamentele de dimineață, ai nevoie de câteva exerciții de înviorare, chiar și pentru câteva minute.

În cazul în care eviți încălzirea înainte de antrenamentele de la sală, o să oboseșți mai repede și nu vei mai fi activă. Maximizează arderea de calorii cu ajutorul unor exerciții simple, care să-ti pună în mișcare mușchii membrelor.

Nu uita că atunci când mergi la sală, trebuie să fii echipat corespunzător. Ia în geanta sport un trening, o pereche de pantofi Under Armour și accesorii esențiale, precum prosopul și o sticlă cu apă.

Ridică greutăți

O altă metodă prin care poți să arzi calorii mai repede la sală implică ridicarea de greutăți, indiferent de numărul de kilograme pe care îl poți suporta. Cu cât ridici mai multe greutăți, cu atât ai șansa să-ți modelezi mai bine musculatura.

Totodată, masa musculară te ajută să arzi calorii mai rapid, în timp ce corpul tău capătă un aspect tonifiat.

Încearcă exerciții noi

Vrei să grăbești procesul de slăbire? Încearcă să nu te plafonezi în ceea ce privește antrenamentele. Dacă faci aceleași exerciții în fiecare zi, corpul se obișnuiește cu un singur tip de efort. Astfel, vei stagna în procesul de slăbire.

Pentru a evita acest lucru, încearcă să alternezi exercițiile la sală, să le schimbi ordinea sau să adaugi în antrenamentul tău exerciții noi. Poți cere oricând sfatul unui antrenor, care îți oferă cele mai bune soluții pentru un antrenament eficient.

Mergi la aerobic

Dintre toate tipurile de antrenamente de care te poți bucura la sală, specialiștii recomandă exercițiile de aerobic, care ard cel mai repede caloriile. În plus, aerobicul reprezintă un mod distractiv de a pierde în greutate!

În plus, antrenorul de aerobic îți oferă puțin timp de respiro, așa că nu ai când să pierzi vremea. Datorită aerobicului, slăbești în timp ce dansezi pe ritmuri vesele și nu ai timp să te plictisești.

Nu-ți ieși din ritm

Atunci când mergi la sală, pauzele lungi și dese nu reprezintă cheia marilor succese. Chiar dacă trebuie să te odihnești după un efort fizic intens, încearcă să reduci numărul pauzelor. Cu cât faci pauze mai des, cu atât bătăile inimii revin la normal. Astfel, îți ieși din ritm, nu îți menții tonusul și nu vei putea să arzi un număr mare de calorii.

Setează-ți obiectivele și evita pauzele inutile, în care stai pe telefon și îți verifici e-mailurile.

Ține cont de sugestiile noastre și vei reuși să slăbești sănătos și repede. Nu uita că, în afară de sport, la fel de importantă este și alimentația corectă. Dacă te antrenezi intens la sală și nu ții cont de un regim alimentar corespunzător, nu vei avea rezultate în procesul de slăbit.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/person-holding-black-barbell-703014/

>