Breaking news

5 motive pentru care fiecare afacere are nevoie de fotografii de produs profesioniste

loading...

In ceea ce priveste bugetul unei afaceri, fotografia profesionista este adesea un element din lista care este considerat a fi prea putin important. La urma urmei, ati putea sa faceti doar cateva poze. Exista si alte lucruri mai importante pe care ar trebui sa cheltuiti fondurile organizatiei, altele decat fotografii profesioniste, nu?

Gresit!

Adevarul este ca orice afacere, indiferent de industria din care face parte, poate beneficia de fotografii profesioniste pe site-ul web. Indiferent cine sunt clientii sau ce vindeti, fotografia de inalta calitate, realizata intr-un studio foto, este un atu important care va contribui la realizarea si succesul general al afacerii. Cand vine vorba de cheltuieli de afaceri care merita absolut, fotografia profesionista de produse ar trebui sa fie in partea de sus a listei.

De ce este atat de importanta fotografia profesionista pentru o afacere?

Exista atat de multe avantaje pentru a aplea la un fotograf produs profesionist. Iata doar cinci dintre numeroasele motive pentru care fiecare afacere ar trebui sa investeasca in fotografii profesioniste de inalta calitate.

  1. O imagine face cat o mie de cuvinte

Probabil ca ati auzit aceasta expresie. Fotografiile va permit sa aratati clientilor ceea ce aveti de oferit, in loc sa le spuneti. In acest secol, consumatorilor le place sa vada lucrurile singuri inainte de a lua o decizie cu privire la o achizitie. Internetul a facut acest lucru din ce in ce mai posibil, ceea ce inseamna ca fotografiile si videoclipurile produselor si ofertelor sunt mai valoroase ca niciodata. La photowire.ro veti gasi acel fotograf care va poate transmite mesajul prin imagini de calitate, ideale pentru ca viitorii clienti sa isi faca o prima impresie pozitiva.

  1. Fotografiile de calitate reprezinta brand-ul afacerii

De multe ori costul fotografiei profesioniste ii pune pe proprietarii de afaceri in situatia de a-si fotografia singuri sau de a gasi o alternativa mai ieftina. Daca acest gand va trece prin minte, nu uitati: fotografiile reprezinta brand-ul. Fotografii neprofesioniste, de calitate slaba de pe site, vor comunica ca asta este calitatea afacerii, adica numai lucruri negative despre produsele si serviciile pe care le oferiti. Fotografiile si site-ul web sunt extrem de importante atunci cand vine vorba de a face o prima impresie asupra clientilor. Nu-i pacaliti!

  1. Clientii vor sa va cunoasca

Fotografiile de stock sunt o alternativa pe care anumite organizatii o iau in considerare atunci cand cred ca o sedinta foto cu un fotograf profesionist ar putea fi prea mult. Desi fotografiile stock sunt cu siguranta utile in anumite scopuri, acestea nu sunt cea mai buna modalitate de a va arata afacerea. De ce? Pentru ca nu sunt fotografii ale afacerii. Cand oamenii va viziteaza site-ul, vor sa va cunoasca! Fotografiile stock nu ii ajuta sa faca asta si ar putea oferi oamenilor o impresie falsa despre ceea ce aveti de oferit. Cel mai bun mod pentru ca potentialii clienti sa va cunoasca afacerea este prin a le arata fotografii reale ale afacerii si produselor oferite.

  1. Imaginile va pot ajuta sa fiti gasit pe Web

Daca afacerea are un site web, este posibil sa fi auzit despre optimizarea motoarelor de cautare sau despre SEO. SEO este practica optimizarii strategice a diferitelor elemente ale site-ului pe care il detineti pentru a-l ajuta sa functioneze mai bine in rezultatele clasamentului motorului de cautare. Exista multe elemente pentru SEO, iar un element sunt imaginile. Fotografiile optimizate pot ajuta site-ul sa se regaseasca in rezultatele imaginii precum Google Images si sa functioneze mai bine in rezultatele cautarii generale.

  1. Fotografiile profesioniste sunt versatile

Cand vine vorba de comercializarea afacerii online, probabil ati auzit expresia „continutul este rege”. Multi cred ca se refera doar la texte. Dar ceea ce multi nu isi dau seama este ca fotografiile sunt continut – si sunt o forma puternica si versatila de continut in acest sens.

Online, fotografiile pot fi utilizate pentru a face site-ul web infinit mai captivant. Acestea pot fi utilizate pentru a va construi brandul pe retelele de socializare. Pot fi prezentate si in postari si articole pe blog – posibilitatile sunt nelimitate.

Offline, fotografiile pot fi utilizate in brosuri si materiale promotionale de tot felul. Investind in fotografie profesionista, va oferiti “munitie” noua, utila, care poate fi folosita pentru a va imbunatati eforturile de marketing intr-o multitudine de moduri.

loading...