Breaking news

5 motive pentru care cartile de vizita conteaza

Tot ce se intampla astazi in business are loc in mediul online – trimiterea de e-mail-uri, semnarea de contracte, participarea la evenimente, networking. Cartea de vizita este acel lucru care inca nu poate fi inlocuit de mediul digital.

fuelIn continuarea acestui articol iti vom prezenta 5 motive pentru care cartile de vizita sunt inca importante si de ce tu, ca antreprenor, ar trebui sa le ai la tine oricand.

Schimbul datelor de contact in mediul online este impersonal

Trimiterea datelor de contact prin mesaje sau email este mai comod, dar impersonal. Comunicarea fata in fata, privind interlocutorul in ochi si purtand o discutie reala este ceea ce face ca o conexiune sa fie autentica.

Doi oameni care sunt conectati mai mult la telefoanele mobile decat unul la celalalt, nu vor putea crea niciodata o amintire din intalnirea lor.

Sunt cele mai eficiente instrumente de marketing

Email marketing, SEO si publicitatea platita sunt instrumente foarte bune pentru atragerea de noi clienti si cresterea vizibilitatii business-ului tau pe piata, insa nu sunt la fel de eficiente precum intalnirea in persoana, alaturi de o strangere de mana si schimbul unor carti de vizita.

Poti intalni un potential partener de afaceri oricand – la conferinte, in sala de asteptare a unui aeroport, la o expozitie etc. Detinerea unor carti de vizita te vor asigura sa nu pierzi nici o oportunitate de a crea o legatura valoroasa de business.

O carte de vizita este prima impresie asupra brand-ului tau

Cand intalnesti o persoana noua doresti sa ii lasi o impresie foarte buna, din acest motiv o carte de vizita deosebita, cu un design memorabil, unic este esentiala. Fii creativ si gandeste-te cum poate cartea ta de vizita sa reprezinte mai bine business-ul pe care il detii.

Cartile de vizita sunt transmise mai departe, continuand sa fie un mijloc de marketing pentru tine

Cartea de vizita reflecta imaginea business-ului tau si acestea vor fi purtate mai departe. Daca faci schimb de contacte cu o persoana prin intermediul telefonului mobil, tot procesul se incheie aici. Daca oferi o carte de vizita cu un design creativ care face o buna impresie, atunci persoana care a primit-o va avea in vedere sa o arate si altora – contribuind astfel la promovarea ta si a brand-ului tau.

Cartile de vizita arata ca esti pregatit

Daca ai intalni doi oameni si unul dintre ei isi cauta un pix pentru a nota datele despre el, in timp ce celalalt iti inmaneaza o carte de vizita, pe care l-ai alege pentru a discuta afaceri? Aratand ca esti pregatit in orice moment vei dovedi profesionalism si oamenii vor retine asta.