Breaking news

5 modalități moderne de a vă anunța nunta

Abia te-a cerut? Felicitări! Acum este timpul să răspândim vestea. Iată metodele noastre moderne preferate de a vă anunța nunta către cei mai apropiați și dragi oameni din viata dumneavoastră.

Dacă vă întrebați care sunt modurile de a vă anunța nunta, există o mulțime de idei si opțiuni. Desigur, este cel mai important să le spui celor mai apropiați oameni, apoi poți merge mai departe și să răspândești vestea nuntii tuturor celor din cercul vostru de prieteni.

Iată principalele moduri de a vă anunța nunta!

1. Spuneți-le imediat celor mai importante persoane pentru dumneavoastra

Întrebarea “Te casatoresti cu mine?” a venit, ai spus că da, inelul este fixat pe deget, acum ce? Alocați-va câteva momente private pentru a vă bucura, apoi ridicați telefonul și începeți să apelați! Ar fi să-i anunți pe cei mai importanți oameni din viața dumneavoastra cât mai curând posibil, de obicei asta înseamnă părinți, frați și membri apropiați și prieteni ai familiei.

În aceste zile, multe cupluri invită persoanele dragi în cadrul propunerii propriu-zisă sau găzduiesc o „petrecere de propunere” surpriză momentele de la apariția cererii in casatorie  astfel încât să puteți împărtăși știrile cu cei mai apropiați și dragi personal.

 

2. Distribuiti marea știre pe social media.

Este echivalentul modern al „strigării prin portavoce” când vine vorba de modalități de a anunța logodna. După ce ti-ai sunat cel mai apropiat și cel mai drag prieten, accesează platformele de socializare si incepe a a împărtăși o fotografie și povestea ta de logodnă cu lumea întreagă.

Instagram este cea mai populară platformă de utilizat și merită cu siguranță să postați anunțul de logodnă în feedul dvs. Indiferent dacă postați pe Instagram, Facebook sau pe o altă platformă, vă recomandăm să vă păstrați postarea scurtă și la obiect și să salvați toate detaliile pentru site-ul dvs. de nuntă (vom ajunge la asta într-un minut). După ce ați postat, așteptați-vă sa primiti multe like-uri, urmăriți-le si raspundeti la urarile de felicitari și la comentariile plasate!

3. Organizeaza o petrecere pentru a face marele anunt

Membrii familiei sau prietenii dvs. ar putea dori să vă faca o vizita la o petrecere pentru a sărbători logodna. Acesta este un mod minunat (dar cu siguranță opțional) de a reuni cele două familii într-un cadru fericit, mai ales dacă nu s-au întâlnit încă formal.

Petrecerile de implicare tind să fie evenimente întâmplătoare, care pot fi intime sau uriașe, trebuie doar să fiți siguri că toți cei care sunt invitați se află și pe lista de invitați la nuntă.

4. Creați o pagina web de prezentare a nuntii voastre

În timp ce împărtășești fiecare detaliu al cereri tale in casatorie pe rețelele de socializare, este modern sa ai o pagina web dedicata nuntii tale, in aceasta pagina poti publica actualizari despre eveniment cum ar fi cate zile mai sunt pana la eveniment, imagini cu poveastea voastra de dragoste sau cum sa ajunga la restaurantul de nunta. Site-ul dvs. de nuntă este un spațiu minunat pentru a împărtăși întreaga poveste de propunere cu membrii și prietenii familiei.

Chiar dacă încă nu aveți multe detalii despre nuntă, este bine să începeți să lucrați pe site-ul nunții dvs., mai târziu, veți putea adăuga data, ora imagini cu Ballroomul si locația nuntii, informații despre călătorie și multe altele. Doar asigurați-vă că împărtășiți adresa site-ului dvs. de nuntă doar cu cei care sunt de fapt invitați la nuntă.

5. Planificați o ședință foto de nuntă

Unul dintre modurile noastre preferate de a vă anunța logodna este cu fotografia. În prezent, multe cupluri angajează un fotograf profesionist pentru a surprinde propunerea in casatorie.

Asigurați-vă că faceți cercetarea când căutați un fotograf care să surprindă aceste fotografii importante.

Puteți utiliza fotografiile de nuntă pentru a crea invititii de nunta tipărite sau pentru a le utiliza pe site-ul dvs. de nuntă.

Ne place ideea de a face o ședință foto chiar în locul în care te-a cerut (dacă poți), pentru a retrăi momentul fericit.

Acest articol a fost redactat cu ajutorul managerului restaurantului de nunta Almira Ballroom Bucuresti, in speranta ca va este de ajutor, va invitam sa il distribuiti pretenilor dumneavostra ce se afla in faza de a anunta rudele si prietenii despre recenta cerere in casatorie.

>