Breaking news

5 lucruri pe care trebuie să le bifezi din timp pentru o nuntă perfectă

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărei persoane și din acest motiv toți viitorii miri încep organizarea cu mult timp înainte de ziua cea mare. În acest mod au siguranța faptului că prind disponibilitate pentru serviciile și locurile pe care și le doresc, evitând astfel surprizele neplăcute. Află alături de Music Band care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le programezi acum dacă urmează să te căsătorești și rezervă formatiile de nunta din Constanta preferate online!

Rezervă sala

Pentru că majoritatea viitorilor miri își doresc să aibă totul pus la punct cu măcar câteva luni înainte de marele eveniment, cererea pentru locații de nuntă este mereu mare, ceea ce face dificilă găsirea disponibilității în ziua pe care ți-o dorești, mai ales dacă nu te grăbești cu rezervarea. Astfel, stabilirea locației și negocierea contractului trebuie efectuate cu măcar un an în avans, pentru a evita situația în care toate locurile dorite sunt ocupate.

Stabilește lista de invitați

Chiar dacă nunta este despre voi doi, un rol important îl joacă și cei ce vă vor fi alături în ziua cea mare, motiv pentru care este bine să cădeți de acord încă de la început asupra numărului de invitați pentru că orice modificare ulterioară vă poate da complet peste cap planurile inițiale. Hotărâți-vă asupra unui număr estimativ și începeți să puneți pe listă numele concrete în așa fel încât să aveți suficient timp să organizați mesele și celelalte detalii ținând cont și de preferințele acestora.

Gândește din timp programele artistice

Nunta este despre distracție, voie bună și celebrarea unui legământ între cei doi miri, ceea ce înseamnă că muzica ocupă un loc important în buna desfășurare a evenimentului. Și pentru a avea siguranța că vă veți putea bucura de artiștii voștri preferați în această zi importantă, trebuie să discutați detaliile colaborării cu cel puțin un an în avans pentru a prinde disponibilitate. Cu Music Band este mult mai ușor să rezervi trupele sau soliștii doriți pentru că, cu doar câteva click-uri, afli care sunt datele libere, ce tipuri de programe prestează și care sunt costurile aferente, în așa fel încât să iei o decizie în deplină cunoștință de cauză. Ba chiar poți vizualiza prestații anterioare ale artiștilor la alte nunți pentru a decide dacă sunt stilul și atmosfera pe care tu le dorești, ca mai apoi să poți încheia contractul în doar câteva minute.

Realizează meniurile în avans

Mâncarea rămâne fără doar și poate unul dintre cele mai importante elemente din cadrul oricărui eveniment, cu atât mai mult când vine vorba de nunți. Din momentul în care ai stabilit locația și tematica evenimentului îți va fi foarte ușor să iei și deciziile culinare potrivite, în raport cu preferințele voastre și ale invitaților. Pentru a negocia un preț cât mai bun însă este recomandat ca toate deciziile să fie comunicate în avans, după ce ai efectuat degustările necesare.

Nu uita de echipa foto-video

Amintirile unei zile atât de speciale vor rămâne vii în memoria voastră toată viața, însă imortalizarea momentelor cheie rămâne una dintre cele mai importante părți de la nuntă pentru că este fizic imposibil să surprinzi și să te bucuri de tot ce se întâmplă. Angajează o echipă pricepută de fotografi și videografi, cu care rezonezi ca stil și mod de lucru, în așa fel încât să fiți siguri că veți avea parte de cele mai frumoase poze și clipuri de care să vă bucurați cu aceeași intensitate ani la rând.

 

Organizarea nunții perfecte este mult mai ușoară acum cu Music Band!

>