5 accesorii de petrecere de care ai nevoie

 

Atunci când te pregăteşti de petrecere, cu siguranţă faci o listă cu toate produsele de care ai nevoie pentru că totul să iasă perfect. De cele mai multe ori, din această listă au tendinţa de a lipsi chiar cele mai importante articole, care pot transforma petrecerea într-un eveniment de neuitat. De aceea, venim în ajutorul tău cu această listă care să te ajute să îţi aminteşti ce mai trebuie să cumperi.

Butelie cu heliu şi baloane

Baloanele sunt potrivite la toate petrecerile, inclusiv la cele unde participă doar adulţi, dar pentru a obţine acel efect de baloane plutitoare, vei avea nevoie de o butelie heliu cu ajutorul căreia să umfli baloanele pe care le cumperi. Desigur, poţi să le umfli şi clasic, suflând în ele, dar un număr impresionant de baloane care stau pe podea nu va face altceva decât să te încurce şi să ocupe inutil spaţiul. Cele mai drăguţe baloane sunt cele care plutesc prin cameră sau care sunt legate în mai multe buchete şi puse că decoraţiuni pe mese şi prin diverse locuri ale încăperii în care are loc petrecerea.

Aranjamente florale pentru mese

Aranjamentele florale pentru mese sunt indispensabile de la o petrecere reuşită. Chiar şi atunci când evenimentul nu este deloc formal, florile vor aduce acea notă naturală şi delicată, care va da un nou vibe petrecerii tale. Poţi alege de la 23H Events florile potrivite pentru petrecerea ta sub formă de aranjamente unice şi delicate, astfel încât mesele să fie decorate elegant şi să fie atractive pentru invitaţi. Cu siguranţă aceştia vor admira un aranjament floral foarte bine realizat.

Un mesaj de bun venit

O pancartă cu Bine aţi venit! nu est doar pentru nunţi, poate fi pusă la orice petrecere şi va crea acel sentiment că oaspeţii chiar sunt aşteptaţi cu drag. Alege modelul potrivit pentru petrecerea ta, în ton cu specificul acesteia, dar şi cu anotimpul în care are loc evenimentul, mai ales dacă imprimeurile de pe pancarta sunt cu tematica. Spre exemplu, pentru vara poţi alege motive florale, pentru toamna frunze şi fructe tomnatice, pentru primăvara funcţionează orice este verde crud, iar pentru iarnă, fulgii, steluţele şi alte astfel de motive sunt perfecte. Aşa îţi vei personaliza în cel mai eficient mod petrecerea

Coifuri şi alte accesorii de petrecere

Atunci când vrei să te distrezi, cu siguranţă ai nevoie şi de ceva recuzita pentru asta. Îi poţi introduce pe toţi în spiritul petrecerii, utilizând coifuri colorate din carton. De asemenea, poţi cumpăra şi măşti, mustăţi sau pălării speciale şi veţi face cu toţii cele mai amuzante fotografii,

O cabină foto

Poţi închiria o cabină foto şi, alături de toate accesoriile pe care le-ai cumpărat anterior, dar şi de cele care vin la pachet cu cabina foto, vei putea să obţii fotografii amuzante, care să vă aducă tuturor aminte de petrecere pentru mult timp. Ştii cum se spune, evenimentele trec şi singurele care rămân sunt amintirile, iar fotografiile sunt unele dintre cele mai importante amintiri care vor trece de testul timpului şi vor rămâne mereu acolo pentru zilele în care vrei să rememorezi anumite evenimente.

 

 

>