Breaking news

40 de vedete se aruncă în gol la show-ul “Splash! Vedete la apă”

loading...

Cea de-a treia ediție a show-ului estival “Splash! Vedete la apă”, începe joi seară la Antena 1. Diana Dumitrescu, Flavia, Sylvia, Roxana Ciuhulescu, Cezar Ouatu, Liviu Vârciu, Șerban Copoț și Antonio Dos Santos sunt cele opt vedete care sparg gheața  la “Splash! Vedete la apă”.

vedete splashÎn prima ediție a noului sezon “Splash! Vedete la apă”, programată pe 23 și 24 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, opt vedete vor face cele mai spectaculoase salturi de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Flavia Mihășan, Diana Dumitrescu, Roxana Ciuhulescu, Sylvia, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Șerban Copoț și Antonio Dos Santos sunt primele vedete care vor încerca să-și depășească limitele și să-și învingă temerile legate de apă și înălțime de dragul unor fetițe, Marina (9 ani) și Andreea Sandu (12 ani), două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță.

Căci trofeul „Splash!”, în valoare de 3.000 de euro, acordat câștigătorului, le va fi donat acestor două fetițe.

Concurenții vor fi jurizați de Cosmin Seleși, care va puncta curajul, Ozana Barabancea, care va acorda note pentru impresia artistică, și multipul campion național și balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda, care va puncta prestația vedetelor din punct de vedere tehnic.

În urma notelor acordate de cei trei jurați și de voturile publicului prezent la Bazinul Olimpic din Bacău, doar trei dintre cei opt concurenți se vor califica în semifinalele “Splash! Vedete la apă”.

Patru campioni naționali și internaționali ai săriturilor în apă au transformat vedetele în săritori profesioniști, în acest sezon. Aceștia sunt Clara Gherase, Claudia Tiu, Bogdan “Bobo” Ioniță și Adrian Cherciu.

Show-ul va fi prezentat de Alina Pușcaș, Diana Munteanu și Pepe, iar momentele umoristice vor fi asigurate de Romică Țociu și Cornel Palade.

Cum s-au pregătit cei opt concurenți, ce accidentări au suferit și ce salturi au pregătit aceștia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi și vineri seara, de la ora 20.30, numai la „Splash! Vedete la apă”.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>