Breaking news

40 de bărbați îmbolnăviți de sifilis de o adolescentă de 17 ani

O tânără de doar 17 ani din Lieşti, judeţul Galaţi, a reuşit să îmbolnăvească de sifilis cel puţin 40 de bărbaţi, motiv pentru care a fost internată forțat în spital de către poliție.

5056-0-prostituataÎn doar șase luni minora prostituată a întreținut relații sexuale neprotejate cu cel puțin 40 de bărbați, o parte dintre aceștia  s-au îmbolnăvit de sifilis. Poliţia şi autorităţile sanitare au internat-o cu forţa pe tânără într-un spital de boli infecţioase, iar acum încearcă să-i descopere pe toţi partenerii, lucru care se dovedeşte însă foarte greu. Cum bărbaţii sunt în majoritate însuraţi, se feresc să recunoască.

Pe lângă problemele medicale, cei 40 de bărbați se vor alege și cu dosar penal și pot face chiar închisoare pentru că au întreținut relații sexuale cu o minoră.

Sifilisul este o boală infecţioasă cu transmitere sexuală. Riscul ca numărul celor infectaţi să depăşească 40 este foarte mare. Până când ancheta va fi încheiată tânăra va rămâne internată în centrul de boli infecţioase.