Breaking news

4 ponturi pentru începutul competițiilor sportive

Sportul este parte din viața noastră fie că îl practicăm, fie că îl vizionăm la televizor sau mai nou, online. Pandemia ne-a pus viețile pe pauză pentru cel puțin două luni, timp în care am putut să ne aducem aminte ce pasiuni aveam, la ce ne plăcea odată să ne uităm sau ce ne plăcea să facem. Unii s-au apucat de grădinărit, alții de vlogging, iar cei mai mulți au descoperit jocurile și pariurile online.

Pentru că nu toți s-au născut cu o afinitate pentru sporturi sau nu au urmărit competițiile sportive de când erau mici, mulți pariori începători au căutat pe motoarele de căutare ponturi online. Astfel au învățat cât au putut despre pariurile online, cum se plasează, care sunt strategiile și cum se interpretează varietatea de ponturi pariuri online oferite de pariori și tipsteri cu experiență în domeniul respectiv. Chiar dacă un parior nu are experiența altor jucători mai vechi în branșă, asta nu înseamnă că nu poate ajunge să dețină informații și strategii dacă se informează și se perfecționează în permanență.

Ne dorim să ajutăm pariorii aflați la început de drum în această minunată lume a norocului și a adrenalinei, de aceea am pregătit o listă de 4 ponturi ideale pentru începutul competițiilor sportive.

  1. Atenție la ultimul meci de pe bilet – cei mai mulți pariori sunt supărați foc atunci când nu le iese ultimul meci de pe bilet, deoarece asta îi duce departe de câștigul mult așteptat. Când ajung în situația în care așteaptă rezultatul ultimului meci, pariorii nu mai știu cum să procedeze mai ales dacă meciul are cota cea mai mică de pe întreg biletul. În această situație pariorul are 3 variante: prima este să nu mai modifice cu nimic biletul și să aștepte rezultatul. A doua este să opteze pentru Cash Out dacă îi este permisă această opțiune, iar a treia este să aleagă contra la pariuri. Ce înseamnă contra? Contra reprezintă plasarea rezultatului opus celui pe care pariorul îl are deja pe bilet.
  2. Ai grijă la Bankroll – pariorii nu au întotdeauna un buget administrat cum trebuie. Aceasta este prima greșeală pe care o fac și ajung să piardă mulți bani la pariuri. Cel mai bine este să aibă o strategie financiară pe care să o urmeze cu strictețe în fiecare zi. De aceea, este bine să nu parieze niciodată toată suma alocată, ci doar o limită pe care și-au setat-o din bankroll. De obicei această limită se situează undeva între 1-2% din întreaga sumă. Un parior cu experiență nu va risca niciodată mai mult de atât pentru că poate pierde sume extrem de mari.
  3. Parierea pentru recuperare – dacă ai pierdut o sumă mare de bani, primul instinct este să pariezi ultimii bani chiar dacă mai ai o sumă foarte mică. Acest moment este unul dintre cele mai delicate din câte poți experimenta în activitatea de pariere online. Unul dintre cele mai bune ponturi online pe care le poți primi este să nu dai curs instinctului și să te oprești. Chiar dacă speri că îți vei recupera banii, șansele sunt foarte mici și poți ajunge să cheltui banii necesari traiului de zi cu zi, lucru deloc recomandat.
  4. Fă analiza activității – deși nu ți-ar trece prin cap, analiza activității tale de parior care tinde să devină profesionist sau măcar experimentat este unul dintre cele mai bune ponturi fotbal pe care le poți primi. Dacă vrei să treci de la jucător doar de dragul divertismentului la liga celor profesioniști, trebuie să îți analizezi activitatea de pariere săptămânal sau măcar lunar. Analiza activității tale online te va ajuta să acumulezi o inteligență emoțională, experiență, dar și să compari deciziile luate în situații de criză. Astfel vei învăța ce a funcționat din ce ai practicat și îți poți oferi singur cele mai bune ponturi pariuri online testate și aprobate.

Pariurile online nu sunt țin întotdeauna de noroc, ci mai mult de statistici, analiză, probabilități și strategii. Dacă te pasionează fotbalul poți căuta online ponturi fotbal pe baza cărora să te decizi la ce meciuri vrei să plasezi pariuri, care sunt echipele cu cele mai mari cote și care meciuri par mai atrăgătoare din punctul de vedere al câștigurilor. Totul devine simplu când ești informat și te perfecționezi pe zi ce trece. Orice parior începător poate deveni profesionist din amator: acordă-ți timp!

>