Breaking news

4 motive să te angajezi ca model de videochat la Studio20

Ești în căutarea unui job nou care să îți asigure o carieră de succes și câștiguri excelente, însă nu știi către ce să te orientezi? Nimic mai simplu – aplică la Studio20 pentru un job ca model de videochat. Află în continuare care sunt principalele 4 motive pentru care merită să te angajezi la Studio20!

  1. Jobul este complet legal

Uită de opiniile altora și ia decizii pe baza unor date concrete: videochat-ul este un domeniu de activitate reglementat prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei (modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007). Prin urmare, și joburile asociate acestui domeniu sunt legale – inclusiv, desigur, cel de model de videochat.

În plus, Studio20 este o companie cu renume internațional, având în spate o activitate legală de 20 de ani. Prin colaborarea cu Studio20, ai garanția unui loc de muncă sigur, cu contract de muncă valabil (semnat de ambele părți, iar un exemplar rămâne la tine), cu toate taxele și impozitele achitate către stat și cu transparență privind câștigurile lunare. În acest sens, vei semna în fiecare lună un act adițional care va detalia următoarele: suma totală câștigată în valută, cursul valutar al zilei, suma totală în lei, procentul care îi revine modelului, taxele și impozitele virate către stat și suma netă de încasat.

  1. Câștiguri care îți vor depăși așteptările

Indiferent de nivelul de experiență, Studio20 garantează un venit minim lunar de 1000$ pentru toate modelele nou angajate în primele 3 luni de la angajare, plus comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru. Astfel, poți ajunge din start la un câștig lunar de aproximativ 7500 RON!

În plus, în timp se vor adăuga și diverse alte bonusuri de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung. Iar loialitatea pe termen lung îți va fi recompensată, la împlinirea a 12 luni de activitate, cu un bonus suplimentar de fidelitate, calculat pe baza performanțelor din lunile anterioare.

  1. Flexibilitate – tu alegi când și de unde lucrezi

La Studio20, te poți bucura de flexibilitate atât privind programul de lucru, cât și privind locul de unde vei lucra. Astfel, ca model de videochat, poți alege să îți desfășori activitatea în ture în timpul zilei, seara sau chiar noaptea, după cum îți este ție mai ok. De asemenea, ai posibilitatea de a lucra de la unul din numeroasele sedii Studio20, dar și de la tine acasă – dacă ai o conexiune bună la internet și poți asigura decorul și alte condiții tehnice necesare.

  1. Sprijin pentru dezvoltarea ta profesională

Studio20 nu impune nicio experiență minimă în domeniu (sau chiar pe piața muncii) pentru a te angaja ca model de videochat. Dacă ai ce trebuie (minim 18 ani, cunoștințe de limba engleză la nivel mediu, fire prietenoasă, deschisă, dar cu o oarecare îndrăzneală), te vei alătura fără griji echipei Studio20 și vei primi sprijinul necesar pentru a începe cu dreptul.

Astfel, în primele săptămâni vei avea parte de sesiuni de training, în cadrul cărora vei afla trucuri utile din domeniu, te vei familiariza cu site-urile pe care vei lucra și vei învăța să utilizezi aparatura video și tehnică. Tot în această perioadă vei avea și prima ședință foto, la care vor participa și consilierii de imagine ai Studio20; aceștia îți vor oferi sfaturi în vederea îmbunătățirii imaginii tale (atât din punct de vedere al look-ului general, cât și al comportamentului).

Pe lângă acestea, vei descoperi un mediu de lucru plăcut, cu colegi amabili, dornici să te ajute, și condiții excelente la fiecare sediu. Totul sună tentant, nu-i așa? Atunci hai să cunoști echipa Studio20! Intră aici pentru a afla cum poți stabili un prim interviu.

>