Breaking news

4 Motive puternice să te răsfeți mai des cu lenjerie provocatoare

 

Accepți propunerea ca în următoarele două săptămâni să-ți cumperi lenjerie provocatoare? Nu reușești să găsești motive pentru a face o astfel de achiziție? În primul rând trebuie să știi că lenjeria sexi nu este doar pentru a condimenta relația cu partenerul tău. Alegerea de a purta astfel de lenjerie nu are nimic de-a face cu bărbații, dacă îți vine să crezi. Este doar despre tine, despre felul în care te simți și încrederea în sine de care te bucuri.

Poate că deja te gândești că nu ai trup de fotomodel pentru a purta lenjerie sexi sau de ce să te deranjezi să-ți cumperi și să porți astfel de lenjerie dacă numai tu o vezi. Apoi, există falsa impresie că lenjeria din dantelă este incomodă, ceea ce poate fi adevărat atunci când alegi să cumperi produse ieftine, prost făcute. Poate spui că ești căsătorită iar soțului tău nu îi pasă ce lenjerie porți sau poate că nu ești momentan într-o relație, deci nu vezi sensul în a purta lenjerie provocatoare.

lenjerie provocatoare

Noi îți spunem că toate aceste preconcepții sunt complet greșite. Ceea ce crezi tu despre tine, din păcate, se reflectă și la exterior, proiectându-se în lumea din jurul tău. Deci, conteaza foarte mult cu te simți în pielea ta, pentru că starea ta se simte și la exterior. Nu te simți foarte sexi într-o pereche de chiloți de bumbac și o bustieră? Dar cum ar fi să le schimbi cu niște desuuri din dantelă? Parcă e altfel nu? Nu trebuie să te rezumi la a purta lenjerie sexi doar din când în când, pentru că e ca și cum nu ți-ai permite să te simți bine decât ocazinal. Așadar, iată câteva motive foarte bune să porți lenjerie provocatoare zilnic.

Ce porți îți afectează încrederea în tine și respectul de sine

Să știi că țelul principal este să te impresionezi pe tine, nu pe alții. Iar atunci când vei face asta, vei reuși automat să-i impresionezi și pe alții. De exemplu, experții au aflat că oamenii care au purtat un tricou cu Superman pe sub haine s-au simțit mai încrezători în forțele proprii. Asta se poate tranduce și la lenjeria pe care o porți pe sub îmbrăcăminte. Atunci când o femeie poartă lenjerie frumoasă în fiecare zi, se va simți frumoasă și încrezătoare.

Sfat: cumpără-ți sutiene și slipi de mai multe culori, astfel că vei avea suficiente opțiuni să se muleze cu starea ta de fiecare zi. O gama variata de lenjerie intima pentru dama o poti gasi online pe Eva Noir, produsele sunt de calitate superioara si apartin brandurilor populare din Polonia si Italia care folosesc materiale inalt calitative, perfecte pentru a fi purtate toata ziua.

Eva Noir

Un sutien de mărime potrivită face hainele să se așeze mai bine

Un sondaj a arătat că 80% din femei poartă sutiene de mărime greșită. Dacă nu ți-ai mai luat măsura în ultimii ani, atunci e timpul să faci asta. Ia un metru să fă măsurătorile corect, respectând un ghid în acest sens, sau roagă o prietenă sau pe cineva din familie să te ajute. Apoi, alege un sutien care se potrivește mărimii tale și o cupă care va oferi un grad adecvat de suport sânilor. Suprinzător, un sutien bine ales te poate face să arăți mai subțire și mai tonifiată.

Lenjeria intimă frumoasă te ajută să te simți mai feminină

Trăim într-o lume masculină, condusă în mare parte de bărbați. Chiar dacă trebuie să îți arăți partea masculină, purtând sacouri și pantaloni, în special la muncă, lenjeria frumoasă de sub veșminte te ajută să îmbrățișezi puterea feminității. Este adevărat că sutienele de dantelă nu sunt la fel de comode precum cele concepute pentru a fi purtate cu tricouri, dar este ceva magic la ele ce te face să te simți sexi și feminină. Iar când te simți feminină, încrederea pe care o emiți va fi simțită și de alții.

Sfat: Sutienele de dantelă sunt mult mai ușor de curățat și rezistă mai mult în timp față de celelalte. Dacă porți cupă D, orientează-te spre sutiene din datelă cu dublură.

Eva Noir

Revendicarea puterii feminine este de fapt revendicarea forței personale

Atunci când alegi un slip care se asortează cu sutienul este un secret pe care numai tu îl știi, dar te face să te simți mai puternică, nu-i așa? De ce? Pentru că lenjeria o purtăm cel mai aproape de piele, de aceea să alegem ceva ce ne face să ne simțim frumoase trimite un semnal creierului că tu meriți lucruri frumoase în viață.

Dacă nu te împaci cu gândul de a purta lenjerie din dantelă, asortarea unui slip basic, negru sau nude, cu un sutien basic, negru sau nude, are același efect asupra ta. Încearcă și vezi. Ca și sfat, pentru a păstra ordinea în garderobă, încearcă să ai trei slipi la fiecare sutien. Apoi, chiar dacă ciorapii fini cu chilot nu sunt neapărat necesari, dacă te fac să te simți mai sigură și mai puternică, nu ezita să îi porți.

Lenjeria intimă provocatoare si frumoasă te ajută să te simți mai feminină. Iată câteva motive foarte bune să porți lenjerie provocatoare zilnic.