Breaking news

4 motive pentru care baia ta este una dintre cele mai importante camere

Deși poate ți se pare că dormitorul sau bucătăria este una dintre camerele preferate de către tine sau de către familia ta, baia este cea mai importantă cameră dintr-o casă.

Baia este mai mult decât o cameră de întreținere pentru viață în care, de multe ori, începi ziua și o închei. 

Află în continuare care sunt principalele motive pentru care trebuie să privești baia ca pe una dintre cele mai importante camere din casa ta:

Răspunzând la întrebarea “de ce remodelarea băii ar trebui luată în serios”, poți să vezi care sunt motivele pentru care baia este atât de importantă.

  • Aici îți începi și îți termini ziua

În afară de patul tău, baia este locul în care începi și termini fiecare zi. Adesea, ceea ce se întâmplă în baie va da tonul pentru ceea ce se va întâmpla în restul zilei.

  • Îți găsești inspirația

Pentru mulți oameni, cele mai bune idei vin la duș sau chiar pe WC. Baia este acel spațiu sacru în care poți, de asemenea, să repeți acea prezentare mare pe care o faci mai târziu în acea zi sau chiar să te pregătești pentru interviul de angajare.

  • Setează tonul pentru acasă

Modul în care o baie este asamblată din punct de vedere estetic și practic, poate juca un rol major în a da tonul pentru restul casei tale. Cu siguranță, accentuarea designului băii cu lumânări, lucrări de artă și prosoape asortate poate fi doar semnul de exclamare pentru aspectul și senzația pe care dorești să o proiectezi cu această încăpere prea importantă din casă.

Însă, pe langă decor și accente, este important să cauți seturi de mobilier pentru baie, cum sunt cele de la sensodays.ro, care să te ajute pe tine și pe membrii familie tale să fiți mai eficienți și mai organizați.

  • Este un spațiu sigur

Care este singura cameră din casă în care cei mai mulți oameni înțeleg că dacă cineva este în baie, asta înseamnă, nu intra. Baia poate oferi acel spațiu de moment de singurătate, precum și un loc minunat pentru a te relaxa de stresul zilei cu un duș fierbinte sau cu o baie caldă. 

Practic, baia devine mult mai mult decât o altă cameră din casă, devine un spațiu sigur unde ai timp să te gândești un pic la tine.

Totuși, dacă nu îți creezi o zonă frumoasă și practică, care să te atragă, atunci nu te vei simți confortabil. De aceea, de la dulapuri sparte, gresie murdară sau chiar un duș care curge, toate aceste aspecte sunt importante pentru dispoziția ta zilnică.

Bineînțeles, dacă faci un efort și afli cum să îți cureti faianța și gresia din baie atunci toată baia poate arăta ca nouă.

Din toate motivele enumerate mai sus cu privire la ceea ce face baia atât de importantă, crearea propriului spațiu personal este un motiv major pentru care oamenii decid că este timpul să-și remodeleze sau să-și actualizeze baia.

Sursa foto: Pexels.com