Breaking news

4 moduri simple prin care să îți ții locuința în siguranță

Decorarea casei tale noi este cu siguranță mai distractivă decât stabilirea unor măsuri de securitate. Dar hoțîi de locuințe lovesc la fiecare 30 de secunde, așa că securitatea casei ar trebui să fie o prioritate de top.

Iată 4 lucruri simple pe care ar trebui să le faci imediat pentru a îți asigura securitatea și liniștea casei tale

 1.     Iluminează în jurul casei

Vandalii, spărgătorii de case și altor criminali nu le place să fie în centrul atenției. Ține-I la distanță cu iluminarea amplă de exterior. Plasează lumini în jurul curților din față și din spate, de-a lungul căilor și lângă garaj și alte structuri exterioare. Nu numai că îi vei induce în eroare pe intruși, dar vei reduce și riscul de a te împiedica în urcarea treptelor din față.

Fă-ți luminile de securitate în aer liber și mai eficiente cu aceste sfaturi:

 •       Folosește lumini activate de mișcare.
 •       Economisește energie cu lumini alimentate cu energie solară.
 •       Utilizează o priză inteligentă pentru a pune luminile de exterior pe un cronometru.
 •       Stabilește programe cu becuri inteligente.
 1.     Apelează la camerele de securitate pentru exterior

 Probabil ai văzut titluri despre hoți surprinși de camerele de securitate. Această este o soluție de securitate la domiciliu care funcționează atât că un mijloc de descurajare, cât și că mijloc de a obține dreptate. Poți obține camere de supraveghere exterior de la Atu Tech care fac parte dintr-un sistem complet de securitate a casei sau poți utiliza camere care funcționează singure.

Indiferent de alegere, îți recomandăm să utilizezi o cameră de securitate cu o aplicație mobilă, astfel încât să poți vedea filmările în timp real și să le stochezi  dacă vreodată trebuie să mergi la poliție. Ia măsuri proactive pentru a îți proteja  camerele de hackeri. Magazinul a2t dispune de o gama variată de camere de supraveghere și sisteme de securitate pentru locuințe.

 1.     Fă tot ce poți pentru a preveni un incendiu în nouă ta casă.
 •       Inspectează alarmele de incendiu actuale și detectoarele de CO pentru a te asigura că funcționează.
 •       Instalează detectoare noi acolo unde este necesar.
 •       Verifică încărcarea și dată de expirare a stingătoarelor actuale.
 •       Cumpăra stingătoare noi dacă este necesar.
 •       Apelează la un inspector profesionist de coșuri înainte de a utiliza șemineul.

Nu uită să faci un nou plan de ieșire de incendiu bazat pe aspectul casei tale, complet cu scări de evacuare pentru incendiu pentru dormitoarele de la etaj.

 1.     Elimina posibilele locuri în care hoții se pot ascunde

Copacii și arbuștii pot da un aspect atractiv al casei tale, dar oferă și hoților un loc la îndemână pentru a se ascunde. Taie copacii și plantele din apropierea casei tale care ar putea fi folosite pentru acoperire. Optează pentru flori și tufișuri mai mici. Dacă ai copaci lângă ferestre, fie îndepărtează-i, fie consolidează ferestrele cu un plus de siguranță.

Și nu neglija restul exteriorului casei tale (inclusiv curtea din spate) – folosește aceste bune practici pentru a ține lucrurile bine închise.

Utilizează aceste sfaturi pentru a începe și relaxează-te – nu trebuie să faci totul deodată.

Identifica care strategii sunt cele mai importante pentru ține și fă un plan pentru a adăuga restul mai târziu. A fi conștient de potențialele riscuri de securitate și a lua măsuri din timp este cea mai bună modalitate de a îți păstra casă și cei dragi în siguranță.

Sursa foto: Unsplash.com

>