Breaking news

4 modificari pentru ca un apartament nou sa se transforme in ”acasa”

loading...

Orice apartament nou cumparat, presupune o serie de modificari care duc la un rezultat optim, care se situeaza la granitele pentru o locuinta numita de multi oameni acasa. Confort, estetica, functionabilitate si eficacitate sunt poate cele mai dorite caracteristici pe care o casa le presupune.

apartamentPentru ca dupa lungi cautari si vizite la diferite apartamente, ai gasit un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, intr-o zona accesibila intregii familii, noi iti propunem sa urmaresti cele 4 caracteristici pe care trebuie sa le insumeze o casa.

4 caracteristici importante pentru o casa noua

  • Functionabilitate

De cele mai multe ori, apartamentele noi vin cu utilitati si echipamente de ultima generatie, care sa corespunda nevoilor actuale de pe piata. Cu toate acestea, fiecare om isi doreste de la casa anumite utilitati si facilitati care sa le faca traiul in casa mult mai placut. Primele directii pe care trebuie sa le ai in vedere, atunci cand iti personalizezi casa, sunt cele care pornesc de la baza: sistemul de instalatii, sistemul de incalzire/racire – aparate de aer conditionat -, sistemul de iluminare, de alimentare cu apa a locuinte, sistemul de supraveghere video/audio a imobilului etc.

  • Eficacitate

Ce inseamna o casa eficace? In prezent, se observa o mutare tot mai mare catre zona de eficienta si eficacitate, mai exact de reducere a consumului si costurilor la utilitati. De la centrale termice cu randament ridicat si costuri scazute pana la sistemele de iluminare si incalzire cu sursa de energie naturala. Sunt variante optime si alternative la ceea ce presupune o casa noua si eficace.

  • Estetica

Estetica este un punct care echilibreaza orice casa cumparata sau reamenajata. Pentru ca oricat de nou poate parea totul, mai ales in cazul aparamentelor noi, sunt anumite aspecte pe care le doresti schimbate la casa. De la un parchet nou, care sa se potriveasca cu stilul de design al camerelor, o noua culoare la pereti, tencuieli decorative, pana la o alta gresie si faianta care sa iti satisfaca vizualul. Sunt mici detalii, care, in unele cazuri, pot strica aspectul estetic al camerelor. Ultimele retusuri, spre exemplu, lenjerii de pat casa new concept cu modele florale sau pernute decorative si flori in vaze, reintregesc tabloul mult dorit si asteptat.

  • Confortul

Un ultim deziderat de pe ”foaia de lucru” al noului tau apartament, se situeaza si confortul. Este ultimul ingredient care iti aduce rezultatul mai aproape de ceea ce iti doresti. Confortul presupune, pe langa un apartament spatios si luminos si toata capodopera de design, facuta de tine sau de un specialist in arta amenajarilor interioare. De la dormit pana la statul la masa, trebuie sa iei in calcul fiecare aspect. Pentru ca somnul sa fie odihnitor, ai nevoie de un pat confortabil, cu o saltea moale, scaune coloarate de bucatarie confortabile si rezistente, o canapea potrivita pentru living si multe altele.

Investitia in casa ta se va recunoaste la finalul muncii tale si pe parcurs. Casa iti va servi drept acasa si va fi un lacas al confortului si functionalitatii tale.

Sursa foto: Pinterest

loading...