Breaking news

4 idei de cadouri norocoase pentru prietenii tai

loading...

Norocul nu are o definitie exacta insa este despre primirea unei oportunități la momentul potrivit. Când faci alegerile corecte în viață, urmează sa te astepti sa vina si norocul.

Oamenii nu se nasc cu noroc. Asta e clar. Dar prin cuvinte, poți să-i dorești cuiva noroc să-și crească nivelul de încredere și să-l încurajezi să facă alegeri cat mai bune în viață.

Doriți să le urați celor dragi noroc pentru un nou loc de muncă sau pentru o afacere nouă? Oferirea de cadouri de noroc împreună cu cele mai bune urări este o idee incredibilă. Iată o listă de cadouri norocoase extraordinare pentru a transmite dorințele voastre celor apropiați.

Colier cu trifoi cu patru foi

Conform tradiției irlandeze, o persoană care găsește un trifoi cu patru frunze este sortita să aibă noroc în viață. Se știe că un colier de trifoi cu patru frunze aduce noroc purtătorului. Fiecare frunză are un sens asociat. O frunză este pentru credință, una este pentru dragoste, una este pentru speranță și una este pentru noroc.

Peștișor de aur

Conform diferitelor culturi, se crede că peștele auriu aduce pace, viață lungă, creștere și prosperitate. Acesta este motivul pentru care sunt plasate în boluri și acvarii pentru a aduce noroc în casă. Puteți oferi celor dragi o piesă decorativă precum un pește auriu ca simbol al farmecului norocului.

Bambus norocos

Bambusul norocos este cunoscut pentru a atrage energie pozitivă în casă și de fapt energizeaza toate împrejurimile. Se crede, de asemenea, că aduce iubire, sănătate, fericire și prosperitate. Bambusul norocos este o plantă de interior excelentă pe care o puteți oferi prietenilor și familiei ca simbol al norocului. Va aduce un plus uimitor decorului lor de casă.

Maneki Neko

Cunoscută și sub numele de pisică norocoasă, Maneki Neko este cunoscut pentru ca aduce bogăție și fericire fiecărei persoane careia ii iese in cale. Este de obicei văzut la intrarea în magazine sau în jurul caselor de marcat. Este un cadou perfect pentru oamenii de afaceri. Dacă laba dreaptă a pisicii norocoase este ridicată, înseamnă că va atrage bani și noroc. Dacă laba stângă a pisicii norocoase este ridicată, atunci se crede ca pisica va atrage clienți.

Aceste opțiuni de cadou vă vor ajuta să le oferiți dorințe și noroc celor dragi în fiecare parte a vieții lor.

Sursa:

https://dana.ro/talismanul-tau-norocos-in-functie-de-ziua-nasterii/

loading...