Breaking news

3 variante în care puteți organiza o petrecere a burlăcițelor de neuitat

Cea mai fericită zi din viață, zic unii, e ziua în care te căsătorești. Petrecerea de burlăcie marchează ultimul moment de așa-zisă libertate, în care limitele a ceea ce e permis sau tolerabil sunt extinse și e important să profitați la maximum și să faceți experiența memorabilă pentru viitoarea mireasă. 

În plus, după tot stresul și alergătura, meritați un moment de respiro

Iată câteva idei despre cum să planificați o petrecere de care să vă amintiți cu plăcere peste ani

Petrecerea burlăcițelor la spa

O zi la spa poate fi o alegere excepțională într-o perioadă atât de tensionată, cum e cea a planificării unei nunți. Doar voi, într-un loc dedicat relaxării, debarasării de griji și de probleme. 

Fie că alegeți să vă petreceți timpul la piscină, fie că vreți să încercați diverse tratamente, alături de un cocktail sau un pahar de vin, o zi la spa vă reîncarcă bateriile pentru marele eveniment. 

O puteți folosi, de altfel, și pentru a stabili ultimele detalii organizatorice, într-un cadru relaxat, dacă asta vă doriți – sau puteți uita de toate pentru câteva ore și să vă bucurați împreună de experiență. 

Și ce final e mai potrivit după o zi de relaxare decât o plimbare nocturnă cu limuzina prin oraș? Desfaceți o sticlă de șampanie și bucurați-vă de o călătorie nocturnă prin oraș. 

Optați pentru o experiență în afara orașului

Dacă a petrece ziua la spa e prea puțin sau prea liniștit pentru gusturile voastre, planificați o ieșire într-un loc din afara orașului. Nu vă faceți griji dacă mașina are doar 5 locuri și voi sunteți 7. Puteți închiria o mașină prin Automobile LaMaritec și astfel, pe lângă experiența propriu-zisă, veți avea și o călătorie la mijloc, în care să vă simțiți bine ascultând muzică și admirând peisajele. 

Puteți vizita o podgorie, unde să faceți degustări, puteți da o fugă la mare sau la munte (în funcție de preferințe sau sezon), puteți închiria un iaht și să petreceți noaptea în larg, sau puteți face o excursie într-un loc mai puțin cunoscut, dar absolut superb (astfel de sugestii găsiți ușor pe blogurile de călătorit; sigur urmăriți cel puțin unul). Mergeți la un concert sau un festival aleatoriu, rezervați o cabană sau planificați o ședință foto în destinații neobișnuite.

Petrecere cu adrenalină sau experiențe noi

Dacă vreți și mai mult de atât, acesta poate fi momentul oportun pentru a face ceva ce v-ați dorit dintotdeauna, dar ați tot amânat. Poate fi vorba despre un curs de dans, tir cu arcul, salt cu parașuta sau orice altă idee creață la care ați visat. 

Nu uitați nici de karaoke, bowling, biliard, escape room, paintball sau parcuri de distracții – toate au potențialul de a crea acea noapte pe care să o puteți povesti. Combinați diverse experiențe și compilați un plan care să cuprindă tot ce vă trece prin minte.

Important e să vă simțiți bine; nu vă cramponați în tipare și șabloane, în ce zic unii că presupune o petrecere a burlăcițelor. 

Fiți originale, faceți ce alții n-au avut curaj. 

Secretul e să nu puneți limite imaginației și veți avea parte de o experiență pe care nu o veți uita niciodată.

Sursă foto: pexels.com

>