Breaking news

3 tramvaie într-un grav accident

Un grav accident s-a produs în cursul dimineţii de joi, în Capitală.

Peste 50 de persoane au ajuns la spital, după ce mai multe tramvaie au sărit de pe şine şi s-au ciocnit.

Conform RATB, în accident au fost implicate trei tramvaie de pe linia 41 din Capitală. Oamenii aflaţi la faţa locului vorbeau iniţial despre un total de patru astfel de mijloace de transport în comun. Accidentul s-a produs în zona Pasajului Lujerului din Bucureşti.

Coliziunea nu a putut fi evitată întrucât tramvaiele se succedau la distanţă mică, au declarat reprezentanţii RATB. “Vatmanii celor trei tramvaie din spate au frânat, dar distanţa era foarte mică şi impactul nu a putut fi evitat“, a declarat presei purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

Accidentul s-a produs după ce un prim tramvai s-a defectat în pasaj, iar un altul care circula în spate nu a putut frâna la timp şi s-a produs impactul, ulterior fiind implicate cel de-al treilea tramvai.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD care au preluat o parte dintre răniţi. Alte persoane au ajuns la spital pe cont propriu. Un reprezentant al ISU a declarat că 37 de persoane au fost transportate la spital, dar că numărul victimelor este mult mai mare.

 

>