Breaking news

Trupa 3 Sud Est se renunește pentru premiile Romanian Music Awards 2012

Membrii trupei 3 Sud Est, au decis să refacă formația pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului, Gala aniversara Romanian Music Awards  2012.

Evenimentul va avea loc la Craiova pe data de 8 Iunie, unde fanii vor avea șansa să îi vadă din nou împreună, într-un concert live de excepție.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piața românească și a primit titlul “Regii muzicii de dans”.

Laurențiu, Mihai și Viorel au format în 1998 primul grup soul/dance din România și au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale românești.

Cei trei au reușit să doboare, la momentul apariției, toate recordurile în materie de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara.

Discul 3rei Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, dar și în 6000 de exemplare pe CD.

Pe scena Romanian Music Awards 2012, 3rei Sud Est vor interpreta bine cunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul și care reușesc de fiecare dată să trezească amintiri plăcute iubitorilor de muzică.

 

 

>