Breaking news

3 situatii in care dozatorul de apa se dovedeste a fi cel mai bun “prieten” al tau!

Toata lumea cunoaste sau, mai bine zis, ar trebui sa cunoasca beneficiile apei pentru buna functionare a organismului, insa multi nu reusesc sa consume lichidul esential vietii in cantitatile zilnice recomandate de specialisti.

dozator apa

Acest lucru se intampla fie din cauza stresului si ritmului accelerat al vietii cotidiene, in special in cazul generatiei tinere si active din punct de vedere profesional, fie din cauza preferintelor pentru alte bauturi, spre exemplu sucurile, cafeaua, ceaiul, berea sau alte tipuri de alcool.

Totusi, la fel ca in oricare alta imprejurare din viata, nu ne dam seama cu adevarat ca avem o problema pana in momentul in care ne confruntam cu aceasta, mai exact cu efectele ei. Tocmai din motivul respectiv, in continuare ti-am pregatit o lista cu 3 situatii in care un dozator apa se dovedeste a fi cel mai bun “prieten” al tau. Argumentele au fost descoperite impreuna cu H2On, firma care livreaza apa la domiciliu sau la birou, in aceeasi zi, in toata tara.

Fara alte introduceri, iata trei imprejurari foarte concrete in care iti vei multumi ca ai achizitionat un dozator de apa si te poti bucura de beneficiile sale atat pe termen scurt, cat si pe termen lung:

  1. In fiecare dimineata, cand te trezesti. In primul rand, un dozator de apa isi va dovedi utilitatea in fiecare dimineata, imediat dupa ce te trezesti. Consumul unui pahar de apa pe stomacul gol nu reprezinta o “dieta” deosebita, ci o actiune logica, avand in vedere ca organismul isi cere “drepturile”, dupa 7-8 ore in care nu a primit niciun aport la capitolul hidratare. Cu alte cuvinte, la fel ca in cazul urmatoarelor doua puncte, vorbim despre o senzatie de sete prea puternica pentru a fi ignorata;
  1. A doua zi dupa ce ai consumat alcool. Nimic nu se compara cu un pahar rece de la dozatorul de apa, consumat la cateva ore dupa o masa sau o iesire in oras, la care ai baut mai mult de 2-3 sticle de bere sau pahare de alcool mai tare. Intr-un astfel de scenariu, apa va functiona ca un veritabil medicament, restabilind echilibrul hidric in corp;
  1. Dupa un efort fizic sustinut. Nu in ultimul rand, atat in cazul copiilor care se intorc de la fotbal sau alte modalitati de joaca in aer liber, cat si in cazul adultilor care tocmai au incheiat un antrenament intensiv, spre exemplu alergat pe banda sau in sala de forta, un pahar de la dozatorul de apa reprezinta o adevarata “binecuvantare”.
dozator apa

Bineinteles, scenariile de mai sus sunt doar trei dintre nenumaratele circumstante in care este indicat sa achizitionezi un dozator de apa. Asta cu atat mai mult cu cat, in Romania, apa de la robinet nu este potabila. In schimb, apa de la H2On este 100% microbiologic pura si netratata. In plus, spre deosebire de bauturile enumerate in primul paragraf, apa este singurul lichid care contribuie la sanatatea si bunastarea organismului.

>