Breaking news

3 sfaturi care te vor ajuta să-ți creezi o garderobă unică

Te-ai gândit până acum dacă garderoba ta te reprezintă? Aceasta redă o parte a personalității tale sau este încărcată de haine care nu te reprezintă neapărat? Ei bine, dacă ții la acest fapt și îți dorești ca hainele din șifonier să aibă o semificație mai profundă, trebuie să reușești să-ți pui amprenta personală asupra lor dar și să te diferențiezi de ceea ce există și cunoști deja. Până la urmă, stilurile vestimentare pot fi adaptate personalității fiecăreia dintre noi. 

Așa că, dacă îți dorești o garderobă unică cu care să-ți pui în valoare propria individualitate atunci e nevoie de anumite schimbări și îmbunătățiri pe care pe poți adopta foarte ușor. 

Iată așadar 5 sfaturi care te vor ajuta să-ți creezi  garderobă unică

  • Dezvoltă-ți brandul personal

La fel ca în marketing, brandingul personal este important pentru a reuși să te diferențiezi de ceilalți. Mărcile cunoscute au anumite caracteristici bine definite pe care cel mai probabil le cunoști. La fel trebuie să fie și în cazul tău. Să descoperi, iar mai apoi să evidențiezi clar ceea ce te reprezintă. Notează trăsăturile stilului care îți place, în care te regăsești, cum ar fi electric, incitant, unic, retro, jucăuș, ar astfel nu vei face decât să-ți descrii personalitatea. Atunci îți vei descoperi stilul și cu mult mai mult pe tine. Păstrează lista pe care ai creat-o și testează hainele din garderoba ta. Dacă nu se potrivesc cu marca ta, ia în considerare să le donezi. Nu are rost să porți ceva care pur și simplu nu te reprezintă.

  • Creează-ți haine la croitorie

Dacă nu te regăsești în hainele cumpărate din mass market, atunci ce zici să-ți creezi propriile haine după bunul tău plac? În această situație măsurile vor fi bineînțeles cele ideale, modelele, culorile vor fi alese de tine și astfel te vor reprezenta în totalitate. Poate nu vei reuși s faci acest lucru cu fiecare haină, de aceea le poți reinventa pe cele pe care le ai, adăugând anumite elemente cum ar fi nasturi, cusături sau orice îți dictează inspirația. 

Totodată poți cumpăra haine vintage cărora să le îmbunătățești aspectul, iar șansele ca acestea să se regăsească în garderoba altcuiva vor fi minime. Pe de altă parte, poți opta pentru tricouri personalizate. Imprimă o imagine, text, un model grafic și obține articolul vestimentar unic pe care ți-l dorești. Dacă îți surâde ideea poți comanda tricouri personalizate de la Ruvix. Acestea sunt confecționate 100% din bumbac, fiin plăcute la atingere și confortabile.

  • Integrează în garderoba ta hainele mamei sau ale bunicii tale

Ce modalitate mai bună de a-ți reda istoria personală, decât prin integrarea unor articole sau accesorii vintage din gardeorba mamei sau a bunicii în propriile outfituri? În acest fel există mari șanse să găsești piese unice, pe care nimeni altcineva nu le mai are și prin urmare vei obține ținutele unice pe care ți le dorești. Așa că alege să împrumuți câteva articole din dulapul bunicii și adu-le în actualitate. 

În concluzie dacă îți dorești un stil vestimentar unic asupra căruia să-ți pui amprenta pentru a te diferentia de restul și a-ți pune în valoare stilul propriu, să știi că ai destul de multe opțiuni la dispoziție. Pentru început definește-ți stilul pentru a ști ce ți se potrivește, apoi alege doar acele articole care te reprezintă. Creează-ți haine la croitor, reinventează le pe cele existente, cumpără articole vintage, personalizează-ți hainele sau împrumută din cele ale mamei sau bunicii tale. 

Sursa: unsplash.com

>