Breaking news

3 motive să alegi Triumph Speed ​​Triple 1200 RR

Pasionații pe două roți își doresc întotdeauna un motor care să îmbine cu succes designul cu performanța. Cu un aspect surprinzător, dotări de top și tehnologii de ultimă generație pentru control și siguranță, Triumph a conceput noul model Speed ​​Triple 1200 RR ca o variantă ideală pentru cei care își doresc să simtă la cote maxime adrenalina. 

Mai jos vei găsi câteva motive pentru care să alegi Triumph Speed ​​Triple RR, alături de alte specificații tehnice și detalii despre acest model:

Peste 30 de accesorii originale cu care poți personaliza Speed Triple RR 

Triumph a introdus pe piață noul model pe care l-a numit Speed Triple 1200 RR. Deși se adresează mai degrabă utilizării stradale, motocicleta este perfectă și pentru circuit, venind cu noi experiențe de pilotaj pentru pe pasionații de viteză pe două roți. Altfel spus, este motocicleta sportivă ideală pentru șosele.

Modelul RR are în plus față de precedentul RS componentele ușoare din fibră de carbon, iar aripa anterioară sau panourile laterale cu forme sculpturale aduc la notă sofisticată ce definește îl definește. Cu peste 30 de accesorii originale pe care producătorul le pune la dispoziția motocicliștilor, Speed ​​Triple 1200 RR poate fi personalizat în funcție de stilul de pilotaj, dar și de nevoia de confort sau siguranță. 

Experiență perfectă a pilotajului

Din punct de vedere al experienței de pilotaj, Triumph a introdus la acest model semighidoanele pentru o manevrabilitate excelentă. De asemenea, suspensiile semi-active reglabile electronic Öhlins Smart EC 2.0 oferă cel mai înalt nivel de confort și control, iar pneurile Pirelli Diablo Supercorsa V3 vin cu o aderență uimitoare.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice ale Triumph Speed ​​Triple 1200 RR, modelul are un motor de 1160 cmc, cu 180 de cai putere și un cuplu de 125 Nm. Iar tehnologiile integrate pentru control și siguranță fac din această motocicletă o adevărată bijuterie pe două roți, menită să te facă să simți adrenalină, confort și precizie în același timp.

2 în 1: Siguranță și performanțe de top

Printre dotările modelului RR se numără ABS-ul și un control al tracțiunii, ambele optimizate pentru viraje. De asemenea, în varianta standard este inclus și quickshifterul Triumph Shift Assist care schimbă treptele insesizabil, la orice viteză și turație, cu accelerația constantă. În centru, vei regăsi un ecran TFT de 5” cu o configurație standard ce cuprinde informațiile despre viteză, treaptă și turație. Monitorul poate fi însă configurat de fiecare utilizator, în funcție de nevoile personale, atunci când motocicleta este folosită pe șosele sau pe circuit. 

Și Sistemul My Triumph Connectivity se regăsește în dotările standard și integrează modulul Bluetooth. Există cinci moduri de pilotaj – Rain, Road, Sport, Track și Rider Configurable – ce se pot selecta rapid cu o simplă apăsare de buton. 

Tehnologia de ultimă generație este unul dintre motivele pentru care Triumph Speed ​​Triple 1200 RR este alegerea potrivită. Pornirea se face fără cheie, luminile sunt cu LED, ceea ce înseamnă că o vizibilitate mai mare, iar opțiunea de control al vitezei este confortabilă în cazul drumurilor lungi. 

Triumph Speed ​​Triple 1200 RR este disponibilă în două variante de culori, roșu și gri și are un preț de pornire de 19.990 EURO. Motocicleta poate fi personalizată după preferințele și nevoile fiecăruia, cu dotări opționale ce țin de performanțe, design și confort, totul pentru o experiență unică de pilotaj. Pasiunea pe două roți presupune o combinație de adrenalină, entuziasm și siguranță, iar noul model Speed ​​Triple 1200 RR are capacitatea de a oferi trăiri inedite pe șosele sau pe un circuit.

Sursa foto: triumphromania.ro

>