Breaking news

3 motive pentru care sa alegi un transport de calitate pentru marfa ta

Traind intr-o lume a vitezei, transportul de marfa joaca un rol foarte important, la nivel global, atat pentru clientul final, adica beneficiarul marfii, cat si pentru transportator, in prisma faptului de a nu fi obligat sa efectueze curse pe gol. Cu cat timpul de incarcare a marfii si de deplasare va fi mai scurt, cu atat satisfactia furnizorilor si a clientilor va creste. Desigur, aceste aspecte sunt complementate de eficienta transportatorului.

Fie ca ai marfa de transportat, fie ca esti transportator si ai nevoie de marfa pentru transportat, trebuie sa stii ca exista mai multe motive pentru care ai putea alege serviciile integrate ale unei astfel de companii prin care sa asiguri circulatia bunurilor atat la nivel national, cat si international, la o calitate superioara.   

Iata cateva motive pentru care poti alege un transport de nivel superior pentru marfa ta

  1.     Transport international rapid si in siguranta

Avantajele unui transport eficient sunt date de preturi, de incadrarea in termenele de livrare si siguranta transportului. De fiecare data cand partenerii externi ai unei companii sunt pusi in situatia de a onora comenzile, transportul international de marfuri oferit de LaMaritec.ro este cheia fidelizarii clientilor, astfel ca ai putea sa apelezi, indiferent de care parte te afli in afacere, la un asemenea serviciu de calitate. Chiar daca domeniul de implicare este reprezentat prin diferite tipuri de marfuri care pot necesita transport adecvat, precum agabaritic, frigorific sau unul periculos, o astfel de companie ti-ar putea oferi ajutor si promptitudine pentru nevoile tale.

  1.     Poti alege dintre mai multe tipuri de transport, depinzand de tipul de incarcatura

Doar cine nu s-a confruntat cu astfel de situatii nu ar putea aprecia, pe deplin, portofoliul de servicii oferit la nivel intern si international. In functie de natura marfurilor tale, ai posibilitatea sa alegi intre transport la grupaj, transport dedicat sau transport adecvat specificului marfii. Chiar si in conditia unor marfuri periculoase, este important sa te poti baza pe camioane adecvate si personal instruit adaptat fiecarui tip de marfa.

  1.     Calitatea primează, dar și decide

Atunci cand ai o marfa speciala, care impune conditii deosebite de transport pentru a asigura trasabilitatea calitatii ei, este foarte important si chiar reprezinta un factor decisiv alegerea unui transportator care iti poate garanta servicii de transport special prin neintreruperea conditiilor de calitate a marfii. Indiferent ca nevoia ta include temperaturi scazute sau dimensiuni agabaritice, activitatea serviciului de transport le acopera pe toate. Nu in ultimul rand, felul cum interactionezi cu o astfel de companie, modalitatea prin care sunt percepute nevoile tale, promptitudinea si profesionalismul reprezinta o veriga importanta in lantul afacerilor nationale si globale.

Specializarea la grad de excelenta a acestui tip de servicii vine din experienta dobandita in timp, instruirea permanenta a personalului, flota de masini corespunzatoare fiecarui tip de marfa, disciplina si cotatiile avantajoase care sunt sustine de flow-ul mare de marfuri.  Necesitatea acestor servicii dispecerizate, dar si asistenta oferita de ambele parti reprezinta liantul valorilor fundamentale ce formeaza principiile definitorii ale afacerilor de transport. Calitatea afacerii tale este sustinuta de serviciile de transport si creeaza un echilibru neconditionat pentru continuitate de ambele parti.

Sursa foto: Pexels.com