Breaking news

3 moduri simple de a-ţi găsi un job în Londra şi cum să ajungi acolo!

loading...

Viata de londonez este frumoasa si agitata in acelasi timp. Este un oras divers cu multe oportunitati de a te dezvolta si de a te bucura de viata. Viata de noapte este activa, iar istoria din jurul acestui oras este coplesitoare.

Sa ajungi acolo este destul de ieftin si usor daca iei avionul, insa mutatul implica si mult bagaj. In aceasta privitna, o firma de transport Romania Anglia iti poate fi de ajutor. Romfour are multe curse Romania Anglia care opresc si in Londra. Multi romani trimit si primesc colete din Anglia in Romania cu ajutorul acestei firme de transport.

Revenind..

Londra iti poate oferi multe ocazii sa cresti profesional. Cererea de munca este considerabil de mare, iar un job nu este deloc greu de gasit. Iata trei metode pe care le poti incerca chiar acum:

Suna un prieten

Sa-ti gasesti un job in Londra este foarte simplu atunci cand ai multi prieteni in oras. Multe companii angajeaza in baza unor recomandari si de multe ori se consulta cu angajatii cu privire la colegi noi pentru pozitiile deschise. De aceea este bine sa incepi prin a intreba fiecare prieten care munceste in Londra daca locul unde lucreaza are cumva nevoie de oameni. Nu uita sa iti completezi profilul de Linkedin si sa ai CV-ul gata inainte sa incepi cautarea.

Ar fi bine sa fii si pregatit din punct de vedere profesional. Tine minte, ca prietenul tau te-a recomandat si nu vrei sa il faci de rusine.

Cauta online

Internetul este prietenul tau cand vine vorba la gasit joburi in Londra. Nu ai nevoide decat de un Google search rapid cu “jobs in London” si alte cuvinte de genul.

Londra este unul din cele mai mari centre de business din lume. Companiile cu sediul in Londra se extind rapid si au nevoie in mod constant de noi angajati.

Centre de cariera

Cea de-a treia metoda de a gasi un job sunt “career centres”. Acestea sunt facute pentru a ajuta oamenii sa-si gaseasca un job potrivit experientei lor. Majoritatea centrelor de cariera iti ofera oportunitatea de a face cunostinta cu angajatorii. Multe companii lucreaza cu centre de cariera pentru a oferi inapoi comunitatii. In afara de potentiali angajatori, vei gasi si programe de training si dezvoltare personala la care poti participa pe gratis.

Asadar, cu aceste trei moduri de a cauta un job si cu solutia optima de a te muta in Londra, drumul este deschis, iar oportunitatile te asteapta!

Incepe-ti aventura prin a rezerva un loc in autocar prin intermediul firmei de transport Romfour!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian