Breaking news

3 modele de biciclete cube potrivite pentru fiecare vârstă

Ciclismul este o modalitate excelentă de a te deplasa rapid și eficient și are și numeroase beneficii pentru sănătate. Totuși, ciclismul nu este întotdeauna convenabil. Dar dacă ar exista o modalitate de a combina ușurința și eficiența mersului pe biciclete cu beneficiile altor forme de transport?

Atunci biciclete cube ar putea fi exact ceea ce cauți. Dacă vrei să-ți cumperi o bicicletă cube și nu știi exact ce model să alegi, îți facem noi alegerea mai ușoară. Iată 3 modele de biciclete cube potrivite pentru fiecare categorie de vârstă.

Bicicleta Copii Cube 160 rose´n´coral

Cube 160 este introducerea perfectă în bucuriile puterii pedalei – suficient de dur pentru a rezista utilizării cu entuziasm, dar suficient de ușor pentru a-i inspira pe cei mici. Componentele proporționale, prietenoase pentru copii, sunt concepute sa reziste și pentru a se potrivi perfect forței copilului în creștere. Transmisia este închisă în siguranță, în timp ce o frână spate simplă și o frână față pe jantă îi oferă pilotului aspirant încrederea de care are nevoie pentru a învăța să-și controleze viteza în siguranță. Tot ce lipsește este un spirit de aventură și o încărcătură de entuziasm!

Această bicicletă îmbină distracția manevrării receptive cu siguranța unei direcții stabile și previzibile – și asigurarea de a fi trecut prin procesele riguroase de testare CUBE. Cadrul ușor din aluminiu 6061 are margini și colțuri rotunjite pentru a ajuta la minimizarea riscului de rănire, dar este, de asemenea, suficient de dur pentru a rezista utilizării cu entuziasm. Cube 160 va capta imaginația fiecărui copil.

Bicicleta MTB Hardtail CUBE Access WS EXC Stonegrey Fern

Combinația perfect echilibrată de confort și performanță – cu această bicicletă îți cumperi biletul pentru aventuri nelimitate pe două roți!

În cazul acestei biciclete, o schimbare lină de viteze cu 2×8 viteze cu un raport de transmisie larg se întâlnește cu frânele cu disc hidraulice – ambele de la Shimano. Rezultatul: susținere senzațională, care economisește energie în urcări, în combinație cu performanță de frânare directă, super fiabilă, în toate condițiile meteorologice posibile și toate acestea la atingerea unui deget de pe ghidon. Furca cu suspensie Suntour absoarbe toate denivelările pe drumurile accidentate sau pe traseele accidentate, ceea ce optimizează semnificativ confortul la condus și precizia direcției. Pentru o conducere eficientă în urcare, aceasta poate fi blocată folosind funcția de blocare. Un caz clar de “calitatea este în detalii”.

Bicicleta Electrică MTB Full Suspension CUBE Stereo Hybrid 120 Pro 625 Lunar Grey

Cu suspensia confortabilă care îmbrățișează solul, ce se combină cu manevrabilitate intuitivă și performanță fiabilă, cu Stereo Hybrid 120 Pro, fără probleme, vei face parte din cursă. Cube a combinat unitatea de propulsie CX de generația a patra Bosch și o baterie de 625Wh cu treptele de viteză Deore 1×12 de la Shimano pentru o putere simplă de îmblânzire a drumurilor. Apoi a adăugat frâne cu disc hidraulice cu patru pistoane cu rotoare supradimensionate față și spate. În combinație cu anvelopele de 2,6 inchi de la Schwalbe, acestea vă vor asigura că aveți întotdeauna controlul. Este tot ce ai nevoie pentru aventuri pe traseu.

În cadrul elegant al lui Stereo Hybrid 120 se întâmplă lucruri inteligente. Sistemul modular de alimentare ascunde bateria din calea prafului și a apei, iar designul rafinat al suspensiei cu patru bare te ține izolat de șocuri și vibrații. A fost simplificată chiar și adăugarea de accesorii precum apărători de noroi sau un portbagaj, iar sistemul Size Split înseamnă că există un Stereo Hybrid 120 care se potrivește fiecărui ciclist.

Bicicleta Cube este o opțiune excelentă pentru persoanele care nu au mult spațiu, care doresc libertatea de a călători cu bicicleta sau care nu au timp să întrețină o bicicletă obișnuită. Lasă-te inspirat(ă) de aceste 3 modele și caută-le online sau fizic, într-un magazin de biciclete. La BikeXcs vei găsi în stoc toate aceste 3 modele de biciclete cube, precum și biciclete scott, piese, accesorii și multe alte echipamente necesare ciclismului.

>