Breaking news

3 lucruri pe care e musai să NU le lași pe vara viitoare!

loading...

Putem spune că vara și-a intrat complet în drepturi, cu temperaturi de aproximativ 30 de grade, multă voie bună și chef de distracție.

Este perioada cea mai așteptată de toți un an întreg, tocmai de aceea și planurile sunt făcute cu mult timp înainte. Pentru mulți, vara înseamnă obligatoriu concediu, departe de casă, de griji și de serviciu. Pentru alții, vara înseamnă vacanță de la școală sau facultate.

Indiferent care sunt motivele fiecăruia pentru care așteaptă acest anotimp atât de mult, sunt câteva lucruri pe care este musai sa le bifezi pe lista vara asta!

1)    Mergi la piscină

Dacă reușești să ai o zi liberă în timpul săptămânii sau în weekend și nu ai posibilitatea să ajungi la mare, mergi la piscină! Acum, multe dintre piscinele din marile orașe reproduc aproape fidel atmosfera de la mare, cu valuri, nisip, astfel încât ai senzația că pentru o zi te-ai mutat la mare și nu mai ești în orașul aglomerat și poluat de acasă. Dacă ai pregătit outfit-ul și clasicii papuci de damă,confortabili și gata să te ducă pe cele mai tari meleaguri, atunci nu mai aștepta!

Distracția la piscină este garantată, mai ales dacă optezi pentru o piscină de top din oraș, care să îți ofere cele mai bune condiții, atât pentru distracție, cât și din punct de vedere al igienei, deoarece să nu uităm că și acesta este un aspect extrem de important. Există piscine care îți oferă și facilități de masaj, SPA, saună, pentru ca rețeta relaxării să fie una completă. Așadar, evadează pentru o zi din cotidian și mergi la piscină.

2)    Călătorește în țară

Cu siguranță toată lumea se gândește numai la vacanțele în străinătate, pe plaje exotice la umbra palmierilor. Dar să nu uităm și de frumusețile țării noastre, prea puțin vizitate și prea puțin promovate. Avem o mulțime de zone absolut superbe care merită vizitate, printre care cazanele Dunării, Delta, Transfăgărășanul sau zonele de munte. Deși de multe ori prețurile de la noi sunt mai piperate decât cele de afară, este important să ne cunoaștem și valorile naționale, să știm ce se ascunde sub plaiurile noastre mioritice și să profităm la maximum de timpul petrecut acolo.

3)    Acordă timp familiei

Un aspect de care uităm să ținem cont este să petrecem timp și în familie. În goana după bani punem viața profesională pe primul plan și uităm complet de cei dragi, care poate ar merita mai mult din timpul nostru. Așadar, dacă tot este vară și este sezonul vacanțelor, organizează un sejur surpriză pentru familie și du-i pe toți într-un loc drag ție, unde să petreceți timp împreună, să mâncați, să vă simțiti bine și să sudați și mai tare legătura familială.

Așadar, vara este anotimpul în care trebuie să profităm la maxim de timpul pe care îl avem, de vremea frumoasă și de ocaziile infinite de a ne relaxa alături de cei dragi nouă. Cu siguranță vei găsi activități de care să te bucuri în fiecare zi, însă important este să fii conștient că timpul trece repede și trebuie să profiți din plin de toate ocaziile.

Photo: pexels.com

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian