Breaking news

3 lucruri inedite pe care le găsești doar la Betano

Majoritatea caselor de pariuri online vin cu aceleași evenimente sportive, cu aproximativ aceleași cote pentru evenimentele sportive și nu reușesc să iasă cumva în evidență și să atragă clienți noi decât prin intermediul promoțiilor sau al beneficiilor. Casa de pariuri Betano este o excepție însă de la această regulă și vine constant cu îmbunătățiri și cu tot felul de lucruri inedite care atrag atenția jucătorilor și îi transformă în clienți fideli. Iată 3 lucruri inedite pe care cu siguranță nu le știai despre Betano

Poți paria pe cornere

Am auzit tot felul de pariuri sportive, pe numărul de cartonașe, pe numele jucătorului care marchează următorul gol, etc., dar auzim mai rar jucători pariind pe cornere. Acest lucru se datorează faptului că este o opțiune relativ nouă pe care o regăsim doar la două case de pariuri, una dintre ele fiind Betano. Poți paria astfel pe numărul total de cornere, pe numărul de cornere din prima repriză, pe echipa care obține cele mai multe cornere, pe echipa care va avea primul corner sau ultimul în meci, etc. Dacă te-ai săturat de pariurile clasice, atunci poate ar fi timpul să încerci ceva nou și să te distrezi cu pariurile pe cornere la meciurile din Liga I. Ce poate fi mai palpitant decât să plasezi astfel de pariuri și apoi să urmărești cu sufletul la gură transmisiunea live a meciului?

Cele mai multe pariuri pe meciurile din România

Dacă urmărești campionatul din țara noastră, indiferent dacă este vorba de Liga I, a II-a sau a V-a, casa de pariuri Betano este singura care îți oferă cele mai multe opțiuni de pariere pe astfel de meciuri. Un alt lucru inedit și interesant propus de cei de la Betano se referă la pariurile de lungă durată. Mai exact, poți paria la începutul campionatului cine crezi că va câștiga campionatul sau o anumită cupă. Dacă ești o persoană răbdătoare, cu siguranță acest tip de pariu ți se părea inedit și în același timp incitant.

Aplicație pentru mobil cu funcție vocală

Casele de pariuri încearcă să ușureze cât pot de mult procesul de plasare al unui pariu pentru a crește nivelul de confort. Știai că cei de la Betano au dezvoltat o aplicație pentru mobil cu comandă vocală? Această opțiune este momentan la început, urmând a fi extinsă pentru că acum o poți folosi doar pentru plasarea unor pariuri standard de tip 1 sau 2. În afară de plasarea pariurilor, poți folosi comanda vocală pentru a fi redirecționat către o anumită pagină sau informație, fără să mai fie nevoie să petreci tu prea mult timp căutând-o. Putem spune astfel că această opțiune de comandă vocală este extrem de utilă mai ales în cazurile în care vrei să plasezi repede un pariu și nu dispui de prea mult timp. Momentan, această funcție de comandă vocală este disponibilă doar în cadrul aplicației mobile Betano pentru iPhone sau iPad.

În afară de aceste 3 lucruri de mai sus, casa de pariuri Betano s-a mai remarcat și prin pariurile pe sporturi electronice cum ar fi Counter-Strike sau League of Legends, dar și prin pariurile cu marjă 0% sau beneficiile multiple pe care nu le regăsim la toate agențiile de pariuri. În concluzie, dacă îți cauți o casă de pariuri care să îți ofere ocazia de a paria pe diverse evenimente sportive, de a profita de cele mai mari cote și de beneficii spectaculoase, dar și de a încerca lucruri inedite, care nu există la celelalte case de pariuri, atunci cea mai bună opțiune este cu siguranță Betano!

Foto: pixabay.com