Breaking news

3 invitatii de nunta neobisnuite carora nu le poti rezista!

Poate si voi ati observat in ultimul timp un trend de a personaliza lucrurile si evenimentele importante din viata unui om.

Desi aproape un secol oamenii nu au fost deranjati de produse de serie, in ultima perioada se pare ca a revenit dorinta de a cumpara lucruri unicat sau fabricate in serii mici ori chiar lucruri personalizate. Iar acesta este un lucru bun, pentru ca fiecare om este unic, are gusturi si dorinte unice si de cele mai multe ori, gasim cu greu ceva care sa ne placa in totalitate. Cel mai des intalnite lucruri personalizate sunt canile, pernele, tricourile, pixurile, brelocurile (in principiu obiectele promotionale). Insa, incepem sa vedem din ce in ce mai des oameni care dezvolta afaceri bazate pe produse personalizate: de la haine, incaltaminte si accesorii facute pe comanda exact cum doreste clientul si pana la decoruri pentru petreceri spre exemplu.

Iar un bun exemplu sunt si petrecerile de nunta. Este posibil sa va amintiti ca pana de curand, oamenii nu dadeau prea mare importanta micilor detalii care fac diferenta, cand vine vorba despre organizarea unei nunti. Alegeau un ballroom sau un restaurant, apoi alegeau decoratiunile pentru scaune si mese din cele cateva puse la dispozitie, la fel se intampla si cu meniul. Insa, acum puteti sa personalizati totul, pentru ca petrecerea de nunta sa iasa exact cum v-ati dorit.

Si ar fi bine sa alegeti si invitatii de nunta neobisnuite, invitatii de nunta la care nimeni nu s-ar astepta. In felul acesta, o sa aduceti un zambet pe fata invitatilor si or sa aprecieze atentia voastra la detalii. Uitati de invitatiile clasice si alegeti unele care sa va caracterizeze. De ce sa alegeti o invitatie simpla, patrata, cu un plic si mai simplu, cand puteti alege o invitatie in forma de valiza spre exemplu? Sau in forma de aparat foto?

Daca puteti, transpuneti hobby-urile si pasiunile voastre si in invitatiile de nunta! Dati-le o nota personalizata si nu o sa va para rau! Si pentru a va exemplifica, v-am pregatit trei invitatii de nunta neobisnuite care sigur or sa va atraga!

Prima este o invitatie de nunta 39309, cu o cutie in forma de aparat foto. Este perfecta pentru pasionatii de fotografie, o invitatie care cu greu poate fi refuzata. Asa ca daca sunteti fotografi profesionisti sau amatori, chiar va recomandam o astfel de invitatie.

Daca aveti o nunta cu o tematica vintage spre exemplu sau o nunta foarte eleganta, atunci invitatia 39332 o sa fie perfecta pentru voi. Este o invitatie in forma de eventai, cu detalii superbe si care cu siguranta o sa impresioneze. O sa fim sinceri cu voi si o sa va spunem ca pana acum nu am mai intalnit un astfel de model si chiar vi-l recomandam daca vreti sa iesiti in evidenta.

Iar pentru pasionatii de calatorii recomandam invitatia 39334. Este o invitatie in forma de valiza de calatorie, care spune si o poveste. In momentul in care este desfacuta, arata mirii alaturi de cele mai populare obiective turistice din lume. Asa ca daca va place sa vizitati lumea si sa descoperiti cat mai multe obiective turistice, aceasta invitatie este pentru voi.

Ce parere aveti despre aceste invitatii?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/QJfnMJBzAQE

>