Breaking news

3 cursuri de perfecționare pe care le poți urma pentru a avea un job mai bine plătit

loading...

De-a lungul întregii vieți, fiecare dintre noi se află într-o continuă învățare. Fie că o facem pentru noi, sau doar pentru a ne perfecționa într-un anumit domeniu, acest proces perpetuu de cunoaștere este cât se poate de util, datorită numeroaselor oportunități ce se pot ivi mai târziu. Vrei un job mult mai bine plătit? Vrei să înveți un domeniu nou de activitate?

laptopCrezi că ce faci acum este demodat, iar salariul plătit pentru o astfel de activitate nu îți mai ajunge? Atunci este timpul să te orientezi către o altă sferă de activități, plecând evident de la un lucru de bază: învățarea unui lucru nou. De aceea, vom vorbi despre 3 cursuri de perfecționare pe care le poți urma pentru a avea un job mult mai bine plătit:

Curs de limbi străine exotice

Engleza și-a pierdut de foarte multă vreme eticheta de limbă straină ce îți poate oferi un salariu spectaculos. Pe bună dreptate, rămâne în continuare una dintre cele mai des utilizate limbi străine la nivel mondial, iar stăpânirea acesteia ( scris și vorbit ) este absolut obligatorie în anumite companii, mai ales în cele multinaționale.

Însă, dacă vrei să câștigi un salariu ce poate trece cu ușurință de 1000 de euro pe lună, îți recomandăm să inveți o limbă exotică, pentru a avea un avantaj clar pe piața locurilor de muncă. Norvegiana, olandeza, suedeza sau daneza, limbile orientale sau cele aparținând popoarelor din Orientul Îndepărtat îți pot rotunji veniturile, în cazul în care ajungi să termini un modul de vorbitori avansați, într-un timp cât se poate de scurt.

Curs de management acreditat

CV-ul trebuie să conțină un astfel de curs, sau chiar mai multe, dacă vrei să fii remarcat de angajator. Acreditarea este un atu, de aceea trebuie să fii extrem de atent atunci când alegi să urmezi un astfel de curs, mai ales dacă acesta se întinde pe o perioadă de 6 luni sau 1 an. În cazul în care ai găsit un astfel de modul, însa bugetul nu îți permite să îl urmezi, nu este absolut niciun fel de problemă.

Poți face rapid un credit urgent, în cele mai favorabile condiții, pentru a-ți îndeplini planul. Tot ce ai de făcut este să depui aplicația online, direct de la calculatorul sau smartphone-ul tău și în clipe numărate vei putea primi banii de care ai nevoie.

Curs de programare

Programatorii români sunt extrem de apreciați la nivel mondial pentru serviciile și produsele de top pe care le oferă. Salariile sunt pe măsură, de aceea, dacă vrei să te bucuri de un salariu entry-level ce poate ajunge chiar și până la 1500 de euro lunar, urmează un astfel de curs. Ține însă cont de un lucru extrem de important, practica este mult mai importantă decât aspectul teoretic. Totodată, cele mai căutate limbaje de programare sunt Java Script, Java și Python.

Cursurile acreditate cântăresc foarte mult într-un CV, pentru că angajatorii și firmele de recrutări s-au aliniat la un nou  set de valori, atunci când caută candidatul perfect. Nu este pentru nimeni un secret faptul că educația este un criteriu de care din ce în ce mai puține companii țin cont. Se caută tineri care deja au făcut cel puțin un stagiu de practică, tineri cu experiență în voluntariat sau cursuri de perfecționare. Toate acestea îți pot oferi un job mult mai bine plătit, exact pe măsura nevoilor tale.

Sursa foto: pixabay.com

loading...