Breaking news

24 de DJ de la Liberty Parade vor mixa dintr-o butaforie înaltă de peste 17 metri!

Pregătirile pentru cel mai mare eveniment dance din istoria radioului – Liberty Parade – au intrat în linie dreaptă! Astăzi au început lucrările pentru montarea mega-scenei pe care vor mixa cei mai hot Dji, pe 26 iulie, la Black Sea Arena, pe plaja dintre Venus și Saturn!

liberty parade 2014Anul acesta, fanii muzicii dance vor avea parte de un show complet ieșit din tipare: scena va fi o butaforie în forma unui coif de gladiator, ce va prinde viață pe ritmurile electrizante ce vor răsuna în difuzoare.

Scena –  unică în istoria de 14 ani a Liberty Parade –  va avea 60 de metri lungime iar în cel mai înalt punct al ei va măsura 17,5 metri, în timp ce pupitrul Djilor de la care se va dezlănțui nebunia va fi amplasat la 5 metri înălțime.

Desfășurarea de forțe este una fără precedent: 16 TIR-uri cu echipamente și 2 TIR-uri cu elemente de decor vor construi atmosfera magică de pe plaja dintre Venus și Saturn.

200 de metri pătrați de ecrane led vor lumina cerul, alături de 400 de mii wați de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumină.

În noaptea Liberty Parade, generatoarele evenimentului vor trebui să facă față unui consum de energie de un milion de wați pe oră.

În total, 27 de Dji vor mixa live, într-un mega-show de sunet și lumină, în camioane și pe scena Liberty Parade.

Pe 26 iulie, mixează la Liberty Parade: DJ Andi, Just 2 & Luca M, Liviu Hodor, Jasc & Carlos, Cristi Stanciu, Raoul Russu, Vika Jigulina și DJ Optick iar anul acesta main artist este UMEK, care vine să mixeze la Liberty Parade direct de la Tomorrowland!

Djii care vor mixa în cele 4 camioane de la CARAVANA Liberty Parade: Emi Mateis, Ciupy&Mihai Bejenaru, Ciprian Iordache,  Paul Masters, Christian Green, Shidance, Marc Rayen, Afgo, S-Funk, Gruuvelement’s, DJ Dark, Asher &Screen, Mentol și Andu.

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, Liberty Parade –  cel mai mare eveniment dance din România – are loc sâmbătă, 26 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena. Anul trecut, aproape 80.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, până la răsăritul soarelui.

Imnul „Liberty Parade” 2014 este melodia „Set me Free” cântată de DJ Andi feat. Alexandra Stan.

„Liberty Parade” este un eveniment marca Radio 21, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Parteneri: Music Channel și Kanal D. Enjoyed with Golden Brau. Refreshed by Pepsi – live for now!

>