Breaking news

24 de candidați ARD nu au trecut testul lui Macovei în timp ce Udrea și Anastase au liber la parlamentare

Monica Macovei a respins 24 de candidați ai Alianței România Dreaptă propuși pentru alegerile europarlamentare din 9 decembrie.

Din cei 456 de candidați de la alegerile europarlamentare, 24 de candidați nu au trecut testul lui Macovei. Biroul permanent al PDL a menținut decizia Comisiei de Integritate privind respingerea candidaturilor celor 24 de membri. În schimb controversatele Elena Udrea și Roberta Anastase au trecut cu brio ” testul de integritate” al procurorului Monica Macovei.

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat că opt membrii dintre cei respinși de Comisia de Integritate au depus deja contestații care vor fi analizate în următoarele două zile. Florea a declarat de asemenea că cei 24 de candidați respinși de Macovei sunt oameni mediocrii ” asupra cărora au planat suspiciuni grave sau incompatibilităţi certe..”

De asemenea Dorin Florea a felicitat organizațiile județene pentru criteriile exigente solicitate pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile europarlamentare din decembrie 2012.

>