Breaking news

22 persoane rănite în urma accidentului în lanţ produs cu 52 de maşini pe Autostrada Soarelui

Cel puţin 22 persoane au rănite în urma acidentului în lanţ produs în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa. Ultimul bilanţ comunicat de ISU Dobrogea, indică faptul că cel puţin 52 de maşini au fost implicate în carambol.

 

Potrivit ISU Constanța, au fost patru zone de carambol pe autostradă, fiind implicate 52 de mașini și 146 de persoane. De la unul dintre accidente au fost preluate cinci victime.

O persoană a fost luată de la fața locului cu un elicopter MAI și dusă de urgență la Spitalul Judeţean Constanţa. Mai multe ambulanțe au transportat la spital, celelalte victme ale carambol-ului.

Trei copii au fost preluați de la locul accidentului și transportați al spital. Un pacient în vârstă de 15 ani care a fost preluat de o ambulanță SMURD și alți doi minori care au fost preluați alături de un adult.

Traficul a fost deviat pe DN 22C, șosea care leagă Constanța, pornind din DN3 la Murfatlar, de Medgidia și Cernavodă.

Accidentul s-a produs pe sensul București- Constanța, în zona localității Medgidia, iar traficul este blocat în sensul spre litoral.
La fața locului se află SMURD Cernavoda, SMURD Medgidia, B2 SAJ Cernavoda.

40 de autoturisme au fost implicate, vineri dimineață, într-un accident, pe Autostrada A2, pe sensul dinspre București către Constanța, la km 183. Potrivit salvatorilor, sunt 17 persoane rănite, printre care trei copii. Cauza accidentului a fost ceața.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgențe trimite în sprijin pe A2, de la București, alte 14 ambulanțe. 10 ambulante tip B, 2 ambulanțe tip C, un spital mobil, o unitate de descarcerare grea și o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM). În total, la locul accidentului ajung 32 de ambulanțe, după ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a activat planul roșu de intervenție și a trimis la accident 18 ambulanțe.

 

>