Breaking news

2012, anul despărțirilor răsunătoare și neașteptate în showbiz-ul românesc

Adriana Bahmuțeanu, Teo Trandafir, Anda Adam, Marina Almășan și Smiley, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, sunt vedetele care au ținut primele pagini ale tabloidelor, după ce au anunțat că se despart de persoana iubită.

anda si victorAnul 2012 care tocmai se încheie a fost unul plin de despărțiri în show-biz-ul românesc. Despărțiri și divorțuri neașteptate s-au produs încă din luna martie.

După o căsnicie de 13 ani, timp în care s-a născut și un copil, Victor Socaciu a divortat de Marina Almășan.

Tot în martie, unalt cuplu a pus capăt relației lor. Andrei din trupa Alb Negru a divorțat furtunos de soția lui Silvya, după ce a aflat că îl înșeală.

În iunie, a venit rândul lui Smiley să se despartă de Laura Cosoi după o relație ce a durat cinci ani de zile.

În august alte două cupluri au produs vâlvă în presa tabloidă anunțând că se despart. După doar trei ani de pace, renumitul cuplu Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au încăierat din nou și au ajuns la divorț.

Pe 10 august, actriţa Monica Bîrlădeanu şi producătorul de film Bobby Păunescu au anunţat că s-au despărţit, precizând că vor continua să lucreze împreună.

Pe 13 noiembrie, prin intermediul unui comunicat de presă remis de PR-ul Pro TV, Victor Slav și Anda Adam au anunțat că pun capăt relației de șase ani și că vor rămâne prieteni.

Bomba anului a venit în 17 decembrie când Constantin Iosef a anunțat că divorțează de Teo Trandafir după doar jumătate de an de la căsătorie.

Acestea sunt cele șapte despărțiri care au ținut cap de afiș zile în șir în presa tabloidă din România.