Breaking news

200 de turiști au fost blocați în Salina Praid din cauza premeirului Ungureanu

Din cauza vizitei premierului Ungureanu la Salina Praid din județul Harghita, 200 de turişti au stat blocaţi în salină mai bine de o oră și jumătate.

Circa 200 de turiști care se aflau sămbătă în Salina Praid au fost blocați în mod intenționat de către angajații salinei pentru a nu perturba vizita premierului Ungureanu.

Directorul Salinei Praid din judeţul Harghita, a spus la Antena 3, că a fost un incident nefericit și că blocarea turiștilor nu a avut nicio legătură cu vizita premierului și că totul a fost o pură coincidență. Drept urmare nu are niciun motiv să își dea demisia.

Trebuia să vină un autocar la 30 de minute, dar nu s-a mai întâmplat. Sunt copii aici care au venit la tratament şi doctorii spun că trebuie sp stea două ore. Am spus să trimită maşini măcar pentru copii. Indolenţă şi nesimţire cum nu s-a mai văzut”, a declarat, în direct la România TV, unul dintre turiştii care au rămas sechestraţi în salină.

Turiștii au fost scoși după ce unii au făcut gălăgie, însă cu o oră și jumătate, timp în care copii care se aflau în salină se panicaseră și erau foarte agitați și speriați.

 

>