Breaking news

20 de răniți la Vețel după ce o dubiță a intrat în plin într-un micorbuz cu sportivi

Un microbuz în cars se aflau 18 fotbaliști, a fost lovit în plin, sâmbătă, pe DN 7, pe raza comunei Vețel, de către o dubiță care a intrat pe contra sens. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, 20 de persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Deva și la spitalul municipal din Hunedoara.

accident fotbalisti vetelCod roșu de intervenție în județul Hunedoara după ce 20 de persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier produs pe raza comunei Vețel.

Un bărbat de 39 de ani, rănit grav în accident, a fost transportat cu ajutorul unui elicopter SMURD la un spital din Timișoara.

În accident au fost implicate o dubiță de marfă și un microbuz în care se aflau 18 pasageri, tineri fotbaliști la echipa Aurul Certej, sportivii deplasându-se la un meci ce urma să aibă loc în comuna Ilia, la circa 20 de kilometri de municipiul Deva.

Vinovat de producerea accidentului este șoferul dubiței de marfă, un bărbat de 39 de ani, care a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau sportivii.

Un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Deva, care conducea un microbuz de transport marfă pe DN7, pe raza comunei Vețel, din direcția Arad-Deva, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un hunedorean în vârstă de 58 de ani, în care se aflau fotbaliști ai unei echipe locale de fotbal, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, care se deplasau la un meci de fotbal, în localitatea Ilia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În urma accidentului, cei doi conducători auto și pasagerii din microbuz au fost transportați la spitalele din Deva și Hunedoara, în vederea evaluării stării de sănătate și acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului au acționat 9 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD. De asemenea, mai multe autospeciale ale pompierilor militari s-au deplasat la locul accidentului, între acestea fiind și o mașină de descarcerare și o alta echipată pentru cazuri de victime multiple.

Din cauza accidentului, circulația pe DN7 a fost blocată aproximativ două ore pe ambele sensuri, fiind direcționată pe rute ocolitoare.

fotbalisti accident vetel

 

>