Breaking news

20 de mistreţi au dat năvală în curtea Poliţiei Judeţene Suceava

O turmă de porci mistreţi a ajuns sâmbătă în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. Mistreţii au fost goniţi dn curtea IPJ Suceava de către o patrulă de jandarmi.

Poliţiştii din Suceava s-au trezit sâmbătă, “colindaţi” de o turmă formată din aproximativ 20 de mistreți.

Potrivit Jandarmeriei Suceava, vineri noaptea, în jurul orei 02.20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a fost primită o sesizare din partea ofițerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, care a spus că o turmă de mistreți a intrat în curtea instituției.

În zonă s-a deplasat un echipaj format din 4 jandarmi, care a găsit turma formată din aproximativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a inspectoratului de poliție. Jandarmii au făcut zgomot și au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava”, spun jandarmii.

Echipajul de jandarmi a mers, apoi. în parcul din apropierea Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi mistreți. Zona a fost izolată, iar animalele au fost direcționate, de asemenea, spre stațiunea de cercetare.

Intervenția jandarmilor s-a finalizat sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00 și au participat și reprezentanți ai Poliției Municipiului Suceava și ai Poliției Locale Suceava.

>