Breaking news

143 de perchiziții în 3 județe și București privind contrabanda cu țigări

loading...

Procurorii DIICOT alături de polițiști și jandarmi efectuează în această dimineață 143 de perchiziții domiciliare din județele Suceava, Constanța Botoșani și București.

diicotScopul percihizițiilor domiciliare este destructurarea unui grup infracțional organizat transnaţional, constituit din cetăţeni români şi ucraineni, specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Ancheta procurorilor vizează aproximativ 170 de persoane implicate în traficul ilegal cu țigări. Aceștia introduceau în țară cantităţi însemnate de ţigarete provenind din Republica Moldova şi Ucraina.

La grupul infracţional organizat au aderat şi un jandarm din cadrul IJJ Suceava, un poliţist din cadrul Poliţiei Locale Siret şi un consilier local din comuna Grămeşti, care au înlesnit introducerea în ţară a mărfurilor de contrabandă de către membrii grupării.

În urma descinderilor, vor fi conduse la audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava urmează a fi conduse 180 de persoane implicate în rețeaua organizată.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian