Breaking news

140 de gospodării din 9 judeţe, inundate în ultimele 24 de ore

loading...

Ploile abundente din ultimele 24 de ore au făcut prăpăd în 9 judeţe din ţară. 140 de gospodării din 16 localităţi au fost inundate.

INUNDATIIÎn ultimele 24 de ore, în urma precipitaţiilor abundente au fost afectate 16 localităţi din nouă judeţe (Alba, Argeş, Braşov, Buzău, Cluj, Dolj, Mureş, Sibiu şi Suceava).

În total, au fost inundate 140 de gospodării, 36 curţi şi pivniţe, 150 hectare teren arabil, zece hectare grâu, porumb, legume şi fâneţe, un drum naţional şi unul comunal, zece podeţe, iar cinci fântâni au fost colmatate.

Echipajele de pompieri au intervenit pentru evacuarea apei de pe şapte străzi, din subsolurile şi depozitele a doi agenţi economici şi două obiective sociale.

70 de angajaţi ai ISU împreună cu 40 de membrii ai comunităţilor locale şi serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, au intervenit pentru limitarea efectelor produse de fenomenele meteorologice. În total,  s-a intervenit cu 38 de mijloace de intervenţie, din care 29 din dotarea inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă.

loading...