Breaking news

130 de artiști vor concerta de Revelion pe o scenă uriașă în Piața Constituției

Primăria Capitalei pregătește bucureștenilor un mega Revelion în Piaţa Constituţiei unde vor cânta 130 de artişti pe o scenă de 280 de metri pătraţi.

revelion in piata constitutieiSorin Oprescu a pregătit bucureștenilor un Revelion de poveste cu 130 de artiști. Primarul general promite totodată cel mai spectaculos show de artificii din România.

Scena este montată în aceste zile de 80 de tehnicieni și va avea 280 de metri pătraţi, 200 de lumini inteligente, 250 de metri pătraţi de ecrane culed, 600.000 waţi de lumini şi 250.000 waţi de sunet şi 70 de kilometri de cabluri.

Cel mai spectaculos show de artificii din România va fi realizat cu peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie şi China. Programul de 15 minute va fi lansat printr-un sistem performant, de ultimă generaţie – wireless, din 27 locaţii din curtea Palatului Parlamentului, desfăşurate pe o distanţă de peste 500 de metri.

Seara va fi deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol plin de suspans, ce îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse.

De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelionse va încinge prin concertul susţinut de Mandinga. Până spre miezul nopţii, publicul din Piaţa Constituţiei va putea urmări recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj.

Către miezul nopţii, What’s Up feat. DeMoga Music, împreună cu noile nume ale muzicii autohtone – Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally -, vor crea un moment unic, fiind acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile melodiei “La mulţi ani”. După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley, CRBL, Alex Velea şi Andreea Bănică.

Oprescu invită toți bucureștenii să iasă din casă pentru a petrece trecerea în noul an în Piața Constituției la Revelionul de poveste.

La concertul de Revelion din Piața Constituției sunt aşteptaţi aproximativ 40.000 – 50.000 de oameni.

>