Breaking news

12 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz s-a răsturnat la Ciorogârla

Un microbuz s-a răsturnat, miercuri, la intrarea pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla, iar 12 persoane au ajuns la spital cu răni grave.

smurd zapada12 persoane aflate în microbuzul răsturnat la intrarea pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla, au fost transportate la spital, pentru că au suferit politraumatisme, respectiv fracturi de bazin şi de membre inferioare şi superioare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a declarat pentru MEDIAFAX că în urma accidentului au fost rănite trei persoane, iar alte două sunt încarcerate. Echipajul ISU intervine pentru scoaterea celor două persoane rămase încarcerate în microbuz în urma accidentului.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Alis Grasu, a declarat că trei dintre răniţi sunt transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Alis Grasu a precizat că este vorba de doi bărbaţi şi o femeie, cu politraumatisme, la torace, membre, faţă, coloană, toţi fiind conştienţi.

>