Breaking news

12 ani de sclavie, Riddick şi Wikileaks, trei filme de succes, în iunie, la Digi Film

„12 ani de sclavie”, „Testul suprem”, „Hercule”, „Riddick”, „Wikileaks: A cincea putere în stat”, „Diana” şi vor fi difuzate în luna iunie de către Digi Film, care astfel devine prima televiziune din România ce aduce telespectatorilor săi cele mai de succes filme din ultimul an.  „Jaful perfect”, „Malavita: O familie criminală”, Ninja: Răzbunarea” sau „Jocul de-a ostaticii” sunt doar câteva titluri care vor putea fi vizionate la Digi Film în luna iunie.

filme la digi filmDuminică, 15 iunie, de la ora 21:35, la Digi Film va putea fi urmărit filmul „12 ani de sclavie” (“12 Years a Slave”), câştigător al premiilor Oscar pentru cel mai bun film, rol secundar feminim şi scenariu adaptat, în regia lui Steve McQueen, cu o distribuţie de excepţie: Chiwetel Eijofor, Michael Fassbender, Lupita Nyongo, Brad Pitt.

Filmul este bazat pe povestea adevărată a unui bărbat liber care, înainte de Războiul Civil american, se trezeşte peste noapte că a fost răpit pentru a fi vândut ca sclav unui proprietar sadic. De-a lungul perioadei de sclavie, printre abuzuri şi suferinţe zilnice, Solomon Northup trebuie să lupte pentru demnitate şi chiar supravieţuire, întâlnind, în acelaşi timp, prieteni în locuri neaşteptate, care îi vor schimba viaţa definitiv.

Digi Film le recomandă iubitorilor de acţiune „Testul suprem” („Escape Plan”), ce va fi difuzat duminică, 8 iunie, de la ora 22:00. Un expert în siguranţa închisorilor descoperă că, după ce a învăţat să învingă sistemele de siguranţă din cele mai avansate închisori de maximă securitate, cunoştinţele lui vor fi supuse testului suprem: el e acuzat, condamnat şi devine prizonier într-o închisoare pe care urma să o testeze. Pentru a afla cine i-a înscenat infracţiunea şi l-a trimis în spatele gratiilor, el va trebui să evadeze şi să pornească într-o vendettă cu ajutorul unui coleg de celulă.

Filmul „Hercule” („The Legend of Hercules”) în regia lui Renny Harlin, va fi difuzat duminică, 22 iunie, de la ora 20:00. În Grecia antică, o regină poartă copilul lui Zeus, un prunc menit să îndepărteze tirania şi să readucă pacea printre muritori. Atunci când Hercule îşi află destinul, trebuie să aleagă între dragostea pe care i-o poartă lui Hebe, prinţesa care urmează să se căsătorească cu fratele său, şi sacrificiul de sine pentru a împlini profeţia. Plecat la război şi urmărit de dispreţul tatălui său, Hercule se va întoarce hotărât să facă dreptate. Protagoniştii filmului “Hercule”: Kellan Lutz, Liam McIntyre, Scott Adkins.

„Wikileaks: A cincea putere” („The Fifth Estate”) este programat pentru difuzare joi, 26 iunie, de la ora 20:00. Filmul spune povestea fondatorului Wikileaks, Julian Assange (Benedict Cumberbatch), şi a colegului său Daniel Domscheit-Berg (Daniel Brühl), care se asociază pentru a aduce la lumină mărturii anonime privitoare la infracţiunile comise de guverne sau organizaţii internaţionale. Pe măsură ce Wikileaks captează prima pagină a ştirilor, cei doi primesc documente din ce în ce mai importante, care ridică întrebări privitoare la costurile libertăţii şi ale siguranţei naţionale.

Digi Film vă recomandă sâmbătă, 28 iunie, de la ora 20:00, producţia „Diana”, în regia lui Oliver Hirschbiegel, cu Naomi Watts şi Naveen Andrews. Una dintre cele mai publicizate drame ale ultimelor decenii, moartea într-un accident de maşină a prinţesei Diana a adus în prim-plan ultimii săi ani de viaţă, după despărţirea de prinţul Charles. Filmul surprinde ultimii doi ani: Încercând să împace soţul de care s-a despărţit, pretenţiile Casei Regale, prezenţa mediatică, aşteptările publice şi viaţa intimă, Diana începe o relaţie deloc simplă cu un chirurg pakistanez.

Duminică, 29 iunie, de la ora 20:00, la Digi Film va rula filmul de acţiune „Riddick”, cel mai recent capitol al sagăi fenomen începute în 2000 de hitul SF Pitch Black şi continuate cu succes în 2004 de blockbusterul “The Chronicles of Riddick”. Abandonat pe o planetă aparent pustie, Riddick descoperă că e înconjurat de creaturi ucigaşe, care ies la vânătoare doar în anumite condiţii. Singura sa şansă e să fie recuperate de mercenary – dar, atunci când mercenarii aterizează, nu e clar dacă Riddick va fi salvat sau ucis: el e trofeul pentru care se vor lupta căpitanii celor două nave, iar creaturile ucigaşe ameninţă să iasă iar la vânătoare.

Iar în luna iulie, Digi Film îi invită pe telespectatori să vizioneze alte producţii de vârf: “Oldboy: Prizonier în libertate” (“Oldboy”), “Jocul lui Ender” (“Ender’s Game”), “Atlasul norilor” (“Cloud Atlas”), “Burlaci întârziaţi” (“Last Vegas”).

>