Breaking news

11 idei despre cum să asortezi teneșii Converse All Star

loading...

Ştiai că prima pereche de tenisi Converse All Star a fost făcută în anul 1917? Ce este şi mai interesant, e faptul că şi astăzi aceştia încă sunt la modă. Iar pentru că sunt la modă toată lumea îi cumpără. Dar oare ştie toată lumea cu ce haine să îi asorteze?

featureSe spune că 60% dintre americani au avut cel puţin o pereche de Tenişi Converse All Star. Aceasta a ajuns să fie încălţămintea cea mai populară din toate timpurile.

Astăzi aceşti papuci sunt la fel de populari, sau poate chiar mai populari că niciodată.

Stiul lor clasic, slim şi comod a adus acestor papuci un succes atât de mare, încât s-au vândut aproximativ 600 de milioane de perechi de tenesi.

Pentru asta, ţi-am pregătit mai jos câteva idei, de unde vei putea să te inspiri cum să porţi şi cu ce să asortezi perechiile tale de tenişi Converse.

1234567891011

Tenesii Converse sunt o alegere bună pentru băieţii care vor să fie îmbrăcaţi mai lejer, sau pentru fetele care vor să poarte incaltaminte de dama cu o ţinută casual.

Care dintre ţinutele de mai sus ţi-a plăcut cel mai mult? Lasă un comentariu. De asemnea poţi dau like sau share acestui articol dacă ţi s-a părut interesant.

loading...