Breaking news

100,000 euro ca să poată merge din nou. Anghelachi Marian Daniel stă în scaunul cu rotile din cauza unui accident

La 21 de ani a supraviețuit dintr-un accident grav, dar viața l-a imobilizat într-un scaun rulant! Acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge din nou. Donează 2 Euro prin SMS cu textul ”Dani” la 8824.

Anghelachi Marian DanielUn accident grav de circulație i-a frânt sufletul unui tânăr de numai 21 de ani din Suraia, județul Vrancea. O mașină distrusă complet, părinți, rude, prieteni, îngrijorați, ambulanțe și multe speranțe în ziua accidentului. Dumnezeu a făcut ca tânărul Dani să fie încă în viață, iar medicii au făcut tot ce au putut pentru a-l salva. A supraviețuit, însă viața l-a țintuit într-un scaun cu rotile, exact în cea mai importantă parte a vieții sale. În urma accidentului a rămas paralizat de la brâu în jos.

Durerea și lacrimile nu au stat în calea unui om puternic, așa ca Dani. S-a ridicat și a continuat să lupte pentru idealurile sale. Visează însă că într-o bună zi va putea merge din nou. Se va putea bucura de acest lucru simplu și atât de obișnuit pentru întreaga lume.

Împreună putem da o mână de ajutor pentru că Dani să meargă din nou. Cu un simplu SMS cu textul ”Dani” la 8824, vei dona 2 Euro pentru această cauză. Cu ajutorul unei operații în valoare de 100.000 de euro, ce poate fi făcută în Thailanda, Dani va putea merge din nou!

Sunt cuvintele lui, ale unui tânăr ce își dorește dreptul la o viață normală. Are această șansă, iar noi îl putem ajuta! Citește povestea lui Dani…”Mă numesc Anghelachi Marian (Daniel), am 21 de ani și sunt sudent la Univesitatea Tehnică de Construții București. Am zile în care zâmbesc din plin și zile în care îmi amintesc că am nevoie de o nouă șansă să îmi continui viața de acolo de unde parcă totul s-a oprit în loc, acum trei ani de zile, după acel accident care s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. De atunci totul s-a schimbat, eu m-am schimbat, unii oameni din jurul meu s-au schimbat. Puțini oameni mi-au mai rămas alături. Am suferit un traumatism vertebromedular în regiunea toracelui și iminentă paraplegie, ce ma făcut dependent de un fotoliu rulant. Am fost operat la spitalul Bagdasar  în 29 iulie când mi-a fost fixată coloana cu tije. În  august 2016, am fost operat pentru a doua oară, când mi-au fost scoase tijele din cauza  ruperii a două șuruburi care susțineau tijele. Șansa mea la o viață normal costă 100.000 euro. Știu, o șansă la o viață normală nu ar trebui să coste bani. Ca să îmi continui viața de unde am lăsat-o, am nevoie de un transplant de celule stem și un stimulator epidural, într-o clinică din Thailanda. Această intervenție chirurgicală costă 100.000 euro și este șansa mea la o viață cât mai normală. Mă va ajuta să fiu puțin mai independent și să mă recuperez aproape în totalitate. În cele mai bune cazuri, în care intervenția chirurgicală este o reușită, pacientul își revine în totalitate, dar numai cu multă muncă și cu multe ședințe de recuperare. Unii oameni mi-au spus să mă opresc din lupta mea, dar eu nu am încetat vreodată să sper în vindecare, am continuat oricât de greu mi-a fost. Viața este mult prea frumoasă, ca să mă opresc chiar acum. Viața mea este de-abia la început! Pe cerul meu acum este puțin cam înnorat, dar eu știu că din spatele norilor răsare mereu și apune soarele. Acei nori de pe cerul meu reprezintă greutățile prin care trec eu acum, iar raza mea de soare ești tu, care mă poți ajuta donând 2 euro la acest număr de SMS. Orice s-ar întâmpla o scot eu la capăt, într-un fel sau altul… ÎMI DORESC SĂ MERG DIN NOU!

Cei care doresc să îl ajute pe Dani, pot face donații prin bancă sau SMS

IBAN:  RO76BTRLRONCRT0240005001, deschis la Banca Transilvania

SMS cu textul ”Dani”, trimis la 8824, prin care veți dona 2 Euro.