Breaking news

10 sfaturi utile atunci când apelati la servicii de inchirieri auto

Suntem o echipa tânăra și flexibilă unde bunul simt și respectul față de clienții noștri primează. Compania Swiso Rent A Car SRL, a fost înfintată în anul 2007 in prezent are ppuncte de lucru in Calea Rahovei 266, București. Sediul social aflându-se în Ploiești stradă Sondelor nr. 66. În prezent va putem pune la dispoziție o gama diversificată de autoturisme din parcul nostru auto, pentru închiriere,pe termen scurt, mediu sau lung , persoane fizice/juridice din următoarele centre: București, Otopeni, Ploiești si Sibiu.

Toate autoturismele din oferta de inchirieri auto beneficiează de echipare completă (rovinieta, revizie, RCA, CASCO, anvelope iarnă\vara), fiind împărțite în următoarele clase: economic, compact, suv 4X4, business, comercial.

După ce ați decis să închiriați o mașină de la Swiso Rent A Car, iată câteva sfaturi pentru cele 10 lucruri obligatorii pe care trebuie să le amintiți înainte și în timpul închirierii.

  1. Rezervați-vă cât mai devreme posibil

 

Acest lucru este foarte important mai ales dacă alegeti perioade de inchirieri auto în Bucuresti pe timpul vacantei. Încercați să faceți rezervare cu cel puțin 1-2 săptămâni în avans, pentru a evita dezamăgirea disponibilității limitate. Avem, de asemenea, reduceri și promoții obișnuite pentru „rezervari din timp”!

  1. Alege-ți mașina cu înțelepciune în funcție de nevoile dumneavoastra

Aveți întotdeauna în vedere nu numai prețul, ci și spațiul interior al autovehiculului și dimensiunea portbagajului. Este esențial atunci când călătoriți cu mai mult de 4 persoane și multe bagaje. (De multe ori se întâmplă ca un client să rezerve 7 locuri pentru 7 persoane, astfel minivanul cu 2 locuri suplimentare desfăcute are mai puțin spațiu portbagaj. La fel și cu mașinile din clasa Mini precum Ford Ka, de obicei rezervat pentru că este mai ieftin). Specificațiile complete ale mașinilor pentru toate vehiculele din flota noastră sunt citite aici.

  1. Lăsați mai multe detalii atunci când rezervați.

Când faceți rezervarea online sau telefonic, lăsați mai multe detalii, cum ar fi numărul zborului (astfel încât să putem urmări zborul dvs. dacă are întârziere), adresa exactă de preluare și numele hotelului, precum și numărul de telefon mobil, care va fi accesibil la momentul ridicării mașinii.

  1. Nu uitați excesul de securitate

Ca majoritatea companiilor de închirieri auto, avem un excedent de securitate atunci când închiriați mașina. Excesul este de 200 EUR – 350 EUR în funcție de clasa de mașină. Acesta va fi blocat pe cardul dvs. de credit și după returnarea mașinii – deblocat.

  1. Aduceți cardul de credit, permisul de conducere și actul de identitate.

Nu uitați de cardul dvs. de credit, veți avea nevoie de acesta pentru excesul de securitate și, dacă preferați, pentru plată. Nu puteți închiria o mașină fără permis de conducere și legitimație.

  1. Planificați-vă călătoria transfrontalieră

Dacă intenționați să ieșiți din Romania în timpul închirierii, trebuie să ne trimiteți o copie scanată a permisului de conducere și a actului de identitate, astfel încât să putem emite procura și cartea verde pentru mașină. Există o taxă suplimentară în funcție de clasa de mașină și de țara pe care o veți vizita. Excesul de securitate este dublu. De asemenea, unele țări nu sunt permise.

  1. În caz de accident de mașină – sunați-ne!

Dacă sunteți implicat într-un accident în timpul închirierii sau deteriorați cumva vehiculul, sunați-ne imediat. De asemenea, va trebui să sunați la 112. Acestea vă vor ajuta să anunțați poliția rutieră. Vom avea nevoie de raportul poliției rutiere despre accident. Dacă ați cumpărat o asigurare Super Cover, raportul vă scutește de orice taxe.

  1. Nu vă lăsați lucrurile în mașină

Dacă vă lăsați lucrurile în mașina închiriată, există riscul potențial ca cineva să o spargă și să vă fure bunurile. De asemenea, este obligatoriu să luați întotdeauna documentele auto.

  1. Nu uitați să realimentați

Politica noastră corporativă este de a furniza mașinilor cu rezervor plin, așa că atunci când înapoiați mașina, aceasta trebuie alimentată complet. Vă sfătuim să utilizați cea mai apropiată benzinărie de locul de parcare.

  1. Respectați regulule de circulație din Romania

Respectați întotdeauna limita de viteză. Amintiți-vă că în multe locuri de pe drumurile din Romania există radare staționare și mobile. Alegeți parcări păzite când parcați. Nu lăsați mașina parcată în zone restricționate pentru a evita avarierea. Evitați drumurile de clasa a treia și respectați întotdeauna situația traficului. Cel mai important sfat este să tratați vehiculul închiriat ca al dvs. Fii mai atent și nu vei aduce bătăi de cap și griji inutile în timpul vacanței. Afla mai multe despre Swiso Rent a car SRL aici.